14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας! Μεταμορφώστε τον ΣΗΜΕΡΑ!

Εάν έχετε ένα κενό χώρο μεταξύ των ντουλαπιών της κουζίνας σας και της οροφής, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον κάνετε εντελώς λειτουργικό ή τουλάχιστον να φαίνεται όμορφος. Για να το πέτυχετε, δείτε παρακάτω 14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας.

Αποθηκεύστε πράγματα που δεν έχετε χώρο για αλλού, όπως καλάθια για πικνίκ, διακοσμητικά αντικείμενα ή επιπλέον σανίδες κοπής.

Φτιάξτε έναν τοίχο γκαλερί εάν η κουζίνα σας, όπως αυτή, έχει έναν μεγάλο χώρο για να γεμίσετε.
Δεν έχετε χώρο στην ντουλάπα; Κανένα πρόβλημα. Αποθηκεύστε τις τσάντες σας στην κουζίνα σας!
Προσθέστε τούβλα ή ψεύτικη με ταπετσαρία από τούβλα για μια κομψή και μοντέρνα κουζίνα.
Κερδίστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης στοιβάζοντας καλάθια στην κορυφή.
Ο ευκολότερος τρόπος για να θυμάστε διάφορα είναι ένας πίνακας σημειώσεων στην κουζίνα σας. Το χρώμα μαυροπίνακα μετατρέπει το άδειο σημείο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κερδίστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης όχι μόνο εγκαθιστώντας ντουλάπια μέχρι το ταβάνι αλλά και γύρω από το δωμάτιο και πάνω από το νεροχύτη.
Χρωματίστε το χώρο πάνω από τα ντουλάπια σας ένα χρώμα που κάνει αντίθεση στα ντουλάπια, την οροφή και την πλάτη της κουζίνας.
Βγάλτε τα βιβλία μαγειρικής σας από τα ράφια του σαλονιού σας και αποθηκεύστε τα όπου τα χρειάζεστε πραγματικά.
Δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα λάθος σημείο για φωτάκια. Κάνουν ακόμη και έναν από τους πιο δύσκολους χώρους να φαίνονται μαγικοί.
Τοποθετήστε ταπετσαρία πίσω από την κουζίνα και στους τοίχους σας αν δεν φοβάστε να τολμήσετε. Για να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, δώστε στην κουζίνα σας ένα θέμα (όπως γάτες, σε αυτήν την περίπτωση) για να δέσετε την ταπετσαρία σας μαζί με το υπόλοιπο χώρο.
Αυτή η χάρτινη γιρλάντα είναι ένα έργο τέχνης και θα μετατρέψει μια κουζίνα σε ένα εμφατικό δωμάτιο που θα θέλουν όλοι να περάσουν χρόνο.
Αυτά τα υφασμάτινα γράμματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε χρώμα και μοτίβο. Αλλάξτε το μήνυμά σας μηνιαία ή εποχιακά.
Τοποθετήστε μια ράβδο έντασης και ύφασμα για να δημιουργήσετε ένα χώρο αποθήκευσης ώστε να κρύψετε τα άχρηστα αντικείμενα.

Πηγή: toftiaxa.gr


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!