Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό – Το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς

Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό | Έρχεται

Subscribe @ MEGA TV ➡ http://bit.ly/megatvsubscribeΔες ολόκληρα επεισόδια και εκπομπές ➡ https://www.megatv.com#MegaTV_______________________________________...

Αυτό είναι το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega, «Άγιος Παΐσιος».

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η πολυσυζητημένη σειρά, «Άγιος Παΐσιος», που έρχεται στο Mega, με το επίσημο trailer να κυκλοφορεί και να δίνει μια πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε.

Η συγκλονιστική σειρά που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, προσπαθεί να δώσει μια εικόνα από τον βίο του Αγίου που από τα Φάρασα έφτασε με ταπεινότητα έως τον ουρανό.

To σενάριο της σειράς που μετράει αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα της υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης με το trailer να φανερώνει μερικά από θα δούμε.

Μοναδικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς και μια καλοστημένη παραγωγή καλούνται να αναλάβουν το δύσκολο έργο της αποτύπωσης της ζωής του Αγίου Παΐσιου.

Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, αυτά πραγματοποιήθηκαν στα μέρη που έζησε ο Άγιος, όπως η Κόνιτσα και το Άγιο Όρος.

Τέλος, στο καστ της σειράς συμμετέχουν οι Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλο, Δρόσο Σκότη, Δέσποινα Γκάτζιου και Μαρθίλια Σβάρνα ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Άγιου Παΐσιου θα βρίσκεται ο Προκόπης Αγαθοκλέους.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!