Ακάρ από τα Κατεχόμενα: Όποιος δοκιμάσει την ισχύ μας θα έχει συνέπειες.

Marine Corps Gen. Joseph Dunford Jr., left, chairman of the Joint Chiefs of Staff, speaks with Gen. Hulusi Akar of the Turkish army, center, and Gen. Valery Gerasimov of the Russian army in Antalya, Turkey, March 6, 2017. The three chiefs of defense are discussing their nations’ operations in northern Syria. (Dept. of Defense photo by Navy Petty Officer 2nd Class Dominique A. Pineiro/Released)
Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Σήμερα το πρωί, ο Τούρκος Υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ, λίγο πριν τις 9, προσγειώθηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου και αναχώρησε με ελικόπτερο αμέσως μετά για τον χώρο όπου έχει στηθεί το μνημείο Τζενγκίζ Τοπέλ και ακολούθως στα Κόκκινα στην Τηλλυρία, από όπου και απηύθυνε δηλώσεις. 

Σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ επισκέφτηκε σήμερα τα Κατεχόμενα.
Ο Τούρκος υπουργός με απειλητικό ύφος δήλωσε πως «η Τουρκία πάντα έχει προστατέψει τα νόμιμα δικαιώματα της όπως και αυτά της ‘’Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’’ και θα συνεχίσει να το κάνει.

Θα συνεχίσουμε να λέμε κανένας να μην προσπαθήσει να δοκιμάσει την ισχύ μας καθώς το τίμημα θα είναι μεγάλο και θα συνεχίζουμε να το λέμε. Δεν θα επιτρέψουμε με τετελεσμένα να καταπατηθούν τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων. Πρέπει να καταλάβουν καλά την αποφασιστικότητα αλλά και την θέληση μας».

Τον Ακάρ τον συνοδεύει στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου όλη η ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: corfiatiko.blogspot.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!