Άμεση απειλή προς την ρωσική πλευρά εξαπέστειλε ο Τούρκος υπουργός επικοινωνίας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άμεση απειλή προς την ρωσική πλευρά εξαπέστειλε ο Τούρκος υπουργός επικοινωνίας, Fahrettin Altun, ότι αν δεν σταματήσει τους Σύριους που χτυπούν από το πρωί τις τουρκικές δυνάμεις στον θύλακα του İldib, τότε η Τουρκία θα επιχειρήσει μαζική εισβολή και «όποιον πάρει ο χάρος»!

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, από το Κίεβο έριχνε καρφιά κατά της Μόσχας τονίζοντας πως η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την ρωσική κατοχή της Κριμαίας.

Εντωμεταξύ όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Anadolu ajansı, βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων για την Συρία, στα σύνορα Τουρκίας Συρίας, με την συμμετοχή του υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, στρατηγού Yaşar Güler, του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού, στρατηγού Ümit Dündar και του αρχηγού του Επιτελείου Αεροπορίας, πτεράρχου Hasan Küçükakyüz. Την ίδια ώρα αυξάνονται οι νεκροί στρατιωτικοί και υπαξιωματικοί από τις τουρκικές δυνάμεις.

Τα κανάλια δείχνουν μεγάλη μετακίνηση τουρκικών αρμάτων μάχης προς τα σύνορα Τουρκίας Συρίας, με πρόθεση να εισβάλλουν στην Συρία.
Το ωραίο ειδύλλιο μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, όπως το είχαμε προβλέψει από καιρό, μάλλον φτάνει στο τέλος του με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή.
Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!