Αν έχεις πατρίδα να υπερασπιστείς ως τότε…. !

Έρχεται ένας τυφλωμένος να σου κάψει το σπίτι γιατί θέλει το οικόπεδο για δικό του, να βάλει τους δικούς του μέσα. Κι εσύ επειδή είσαι δημοκράτης του λές “απαιτώ να με ρωτήσεις πρώτα αν θέλω”! Ποιος είναι ο τρελός εδώ;

Εδώ βρισκόμαστε. Οι προδότες οργάνωσαν στην εντέλεια τη διάλυσή μας κι εμείς λέμε: να τον ρίξουμε δημοκρατικά στις επόμενες εκλογές!

Αν έχεις πατρίδα να υπερασπιστείς ως τότε!

Όταν βλέπεις κάποιον στην άκρη του γκρεμού τον αρπάζεις απ΄τα μαλλιά και τον τραβάς να μην πέσει, δεν τον ρωτάς πρώτα!

Σε εποχές πολέμου η Δημοκρατία δεν είναι το καλύτερο σύστημα για να νικήσεις. Χρειάζεται Στρατηγός που θα σε υπερασπιστεί εσένα και την Πατρίδα. Αν περιμένεις να ομονοήσουν οι πολίτες και να φτιάξουν πατριωτικό κόμμα, για να πάρει τις εκλογές και να σώσουν τη χώρα την έχασες τη χώρα πατριώτη!

Κι όχι μόνο τη χώρα και σένα τον ίδιο.

Χρειάζεται δυνατός πυρήνας να παίρνει αποφάσεις, όχι ρεντίγκολα προδότες να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια όλη την ώρα. Ο Κούλης στο Λονδίνο για τένις, ο άλλος βόλτα για το Πολυτεχνείο και ο Έβρος σουρωτήρι! Δεν ξέρει κανείς πόσοι και ποιοι μπήκαν στη χώρα. Και τούρκικη ταξιαρχία να έχει μπει, κανένας δεν το ξέρει! Καθημερινά όλο το 24ωρο μπαίνει μέσα κόσμος.

Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε.

Είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, αλλά έχω συνείδηση του επείγοντος και συναίσθηση της βαθιάς προδοσίας που τελείται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας.
Αυτά όσον αφορά περί των δημοκρατικών φρονημάτων.

Ο Χριστός έβγαλε μαστίγιο στους ασεβείς του Ναού, δεν τους χάιδεψε. Τους πέταξε έξω! …

Και δε σας είπα και μια καλημέρα!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!