Αντετοκούνμπο:”Είναι ωραία να παίζω για την Ελλάδα”

Οι Μπακς είχαν Media Day και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δήλωσε έτοιμος για την επόμενη φορά με την Εθνική Ομάδα. Τι είπε για τη free agency του 2021.
Οι Μπακς είχαν Media Day σήμερα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την εμπειρία του με την «επίσημη αγαπημένη» και σχολίασε:
«Είναι ωραία να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μας κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είναι κι αυτό μια εμπειρία και πρέπει να είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά. Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική. Δεν θα το δείτε αυτό με τους Μπακς (να αποβάλλεται). Θα προσπαθήσω να μείνω μέσα στο παιχνίδι (γέλια)».
Για το πώς νιώθει για την ομάδα που έχει «χτιστεί» γύρω του και για αυτούς που έμειναν, ανέφερε: «Είναι ωραία. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα είναι καλύτερη από πέρσυ. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κοιτάμε μέρα την μέρα. Έχουμε το ταλέντο, αλλά αν δεν συγκεντρωθούμε από τώρα, θα χαθούμε. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα που έχουμε, αρέσουμε ο ένας στον άλλον κι έχουμε την ευκαιρία μας να είμαστε αυτοί που θα παίξουμε τον Ιούνιο».
Όσο για τη free agency και το το 2021 μπορεί να υπογράψει supermax συμβόλαιο, υποστήριξε: «Νομίζω πως είναι ασεβές ως προς την ομάδα να μιλήσω για την free agency. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!