Απαγορεύεται ο αγιασμός των υδάτων! Γιατί; Επειδή εκείνη την περίοδο λύνονται τα μάγια! (Δείτε την μαρτυρία ενός πρώην μάγου)

Πρώην μάγος αποκαλύπτει: Τα Θεοφάνεια λύνονται όλα τα μάγια!

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/Πρώην μετανοημένος μάγος αποκαλύπτει: "Την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος...

Σχετικά με τον εορτασμό των Θεοφανείων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο. Δηλαδή ο αγιασμός θα γίνει μόνο μέσα στις Εκκλησίες και δεν θα αγιασθούν τα ύδατα στις θάλασσες!

Βλέποντας το αποκαλυπτικό βίντεο ένας πρώην μάγος αποκαλύπτει : “Την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστου και του αγιασμού των υδάτων, όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκέφαλους και μια κατάσταση τρέλας! Αυτό κρατούσε για 40 ημέρες μετά τα Θεοφάνεια! Λύνονται δηλαδή όλα τα μάγια από την ημέρα των Θεοφανείων, σαν ένδειξη δώρου του Θεού για τον Υιό Του που βαπτίζεται, προς τους Ορθοδόξους. Και τότε όλοι οι μάγοι ομολογούσαμε ότι πράγματι μόνο ο Χριστός και η Εκκλησία έχουν την δύναμη!

Αυτό άραγε φοβήθηκαν οι κυβερνώντες και απαγόρευσαν τον αγιασμό των υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο;


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!