ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΟΚ: Μετά τα στρατόπεδα, κάνουν τα ιερά ιστορικά μοναστήρια της Ελλάδας, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ για «μετανάστες»!

Το ένα χτύπημα, μετά το άλλο.
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση να δοθούν ακόμα και ιερές μονές στους μουσουλμάνους μετανάστες, με τη συναίνεση φυσικά των Μητροπόλεων. Η αρχή έγινε όπως σας ενημερώσαμε χθες, στην Ιερά Μονή Πορετσού στα σύνορα της ορεινής Αχαΐας και της Ηλείας, κοντά στο χωριό Αγράμπελα.

Το βαρέλι φαίνεται να μην έχει πάτο. Οι αντιδράσεις των κατοίκων των περιοχών αυτών είναι μεγάλες. Οι τοπικές κοινωνίες «βράζουν». Όπως λένε, δώσαμε τα ιστορικά μας στρατόπεδα για να τους στεγάσουμε, όχι όμως και τα μοναστήρια μας. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη πως ζούμε την επέλαση του Ισλαμ τότε τι είναι; Έχουν δίκαιο.
Η Ελλάδα αλλάζει και οι συνεχείς υποχωρήσεις που δείχνουμε σαν χώρα δεν βοηθούν καθόλου. Το κράτος κοιτάει πως θα έχει στα «ΩΠΑ ΩΠΑ» τους παράτυπους μετανάστες και φαίνεται να έχει «γραμμένο» τον Έλληνα που προσπαθεί κουτσά στραβά να τα βγάλει πέρα.

Πολλοί είπαν: Γιατί τα εν λόγω μοναστήρια να μην δοθούν σε ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους που κινδυνεύουν να πεθάνουν από το κρύο το χειμώνα που έρχεται; 

Ποιο θα είναι το «ευχαριστώ» από αυτούς τους ανθρώπους που φιλοξενούμε, το να μας σφάξουν μια νύχτα στον ύπνο μας;

Εχθές ακούσαμε έκπληκτοι τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κ.Τσιάρα να παίρνει πίσω τη διάταξη περί βλασφημίας των Θείων, επειδή όπως είπε υπήρξαν αντιδράσεις. Σας γράψαμε πως ίσως να έγινε και για καλό. Η εξήγηση ωστόσο που έδωσε ο υπουργός, ήταν διαφορετική από την αναμενόμενη.
Όπως είπε, σκοπός μας δεν ήταν να επιστρέψουμε σε κάποιο «θεοκρατικό» κράτος, αλλά να εξαλείψουμε τα φαινόμενα που είδαμε το τελευταίο διάστημα.

Τι είδαμε το τελευταίο διάστημα; Να γίνεται μεγάλη συζήτηση για το περιβόητο «ακροδεξιό» μπάρμπεκιου και με αφορμή αυτή, να εκτοξεύονται επικρίσεις και προσβολές για το Ισλάμ από αγανακτισμένους Έλληνες που βλέπουν την πατρίδα τους να εποικίζεται. Δεν είχαμε κάποιο περιστατικό προσβολής των Θείων που να συζητήθηκε εντόνως. Επομένως αβάντα στο Ισλαμ θα έκανε η διάταξη αυτή; Αν ναι, καλύτερα που αποσύρθηκε. Αναμένουμε να επιστρέψει βελτιωμένη, και προσανατολισμένη στην Ελληνορθοδοξία.

Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να κοιτάξει τους Έλληνες. Δεν γίνεται Έλληνες άστεγοι και μη να πεθαίνουν και να αυτοκτονούν επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και οι «μετανάστες» να παίρνουν τα ΠΑΝΤΑ στο πίατο.

Πήρανε περιοχές που έγιναν hot-spot, πήρανε δημόσιους χώρους σε πολλά νησιά, πήρανε στρατόπεδα, πήρανε ξενοδοχεία, πήρανε σπίτια, πήρανε εγκαταλελειμμένους χώρους, τώρα παίρνουν και μοναστήρια.

Κάποιος θα πει πως αυτοί που πάνε στα μοναστήρια, είναι Σύροι πρόσφυγες. Ποιος μας εγγυάται όμως πως δεν θα γίνει η αρχήώστε να να μπουν μαζικά και μετανάστες αργότερα στις μονές της Ηπειρωτικής Ελλάδας;
Οι Έλληνες σε πολλές περιοχές στις οποίες έχουν εγκατασταθεί «μετανάστες» δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν, ενώ οι τελευταίοι φέρονται σαν να τους ανήκει η χώρα.
Η κυβέρνηση πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να αντιμεπωπίσει με σοβαρότητα το πολύ σημαντικό αυτό πρόβλημα, πριν είναι πολύ αργά.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!