Άρης Σερβετάλης «Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον» έχει πει στο παρελθόν ο ηθοποιός για τον γάμο τους που μετρά 12 χρόνια.

Μερικά μόνο από τα καλλιτεχνικά πρότζεκτ που έχουν κάνει, πρόσφατα, ο Άρης Σερβετάλης με την Έφη Μπίρμπα, είναι η περφόρμανς του «Δοκ Κιχώτη» και ο «Ριχάρδος B’», Όμως δεν είναι μόνο συνεργάτες αλλά και σύζυγοι, καθώς έχουν παντρευτεί από το 2009, παρόλο που έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ο Άρης Σερβετάλης έκανε πρεμιέρα στην Επίδαυρο, στο ρόλο του «Ορέστη» του Ευριπίδη, στο ομώνυμο έργο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, και η σύντροφός του ήταν εκεί. Ο πιστός ηθοποιός, που ενσάρκωσε μάλιστα και τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία της Γιελένα Πόποβιτς «Ο άνθρωπος του Θεού», έχει πει για τον γάμο του με την Έφη Μπίρμπα:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον. Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!