Άσαντ: Η αμερικανική πολιτική είναι Hollywood. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι σκοτώθηκε ο Baghdadi.

Ο Πρόεδρος Assad στη συνέντευξή του σε Al-Sourea και al-Ikhbariya TV αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι η Συρία συμμετείχε στην επιχείρηση κατά του Bakr al-Baghdadi και τόνισε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος ευχαρίστησε κάποιες χώρες μεταξύ αυτών και τη Συρία για τη συμβολή τους στην όλη επιχείρηση μόνο και μόνο για να της προσδώσει αξιοπιστία.Δεν έχουμε σχέσεις και δεν έχουμε καμία επαφή με κανένα αμερικανικό θεσμό τόνισε.

Πρόσθεσε:  »Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ή όχι. Δεν εντοπίστηκαν αεροσκάφη σε οθόνες ραντάρ. Γιατί δεν παρουσιάστηκαν τ’ απομεινάρια του Β; Αυτό είναι το ίδιο σενάριο που ακολουθήθηκε και με τον Μπιν Λάντεν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να πιστέψουμε ό, τι λένε εκτός αν θέσουν αποδεικτικά στοιχεία.

L’image contient peut-être : 1 personne, costume

Αναφορικά με τον Bakr al-Baghdadi ως άτομο, είναι γνωστό ότι ήταν στις αμερικανικές φυλακές στο Ιράκ και ότι τον απελευθέρωσαν για να διαδραματίσει αυτόν τον ρόλο. Έτσι, είναι κάποιος που θα μπορούσε να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή. Σκοτώθηκε πραγματικά; Σκοτώθηκε αλλά με μια διαφορετική μέθοδο, με ένα συνήθη τρόπο; Απήχθη; Κρύβεται; Ή απομακρύνθηκε και του έκαναν ένα λίφτινγκ; Μόνο ο Θεός ξέρει. Η αμερικανική πολιτική δεν διαφέρει από το Χόλιγουντ βασίζεται στη φαντασία. Ούτε καν επιστημονική φαντασία, απλά φαντασία.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!