Αυτός σκότωσε τον Ζακ Κωστόπουλο…

Ένας αναγνώστης αποκαλύπτει αλήθειες

Τον Ζακ Κωστόπουλο τον σκότωσε ….
η ανεργία που προκάλεσαν οι «επαναστατικές» κυβερνήσεις που διόριζαν τα ανίκανα κομματόσκυλα δηλαδή αυτοί οι υποκριτές που τώρα βγάζουν δακρύβρεχτους επικήδειους λόγους.

Τον σκότωσαν οι περικοπές στην Υγεία και η υποχρηματοδότηση των κοινωνικών δομών για να πληρωθούν στο ακέραιο και να πλουτίσουν οι «φιλάνθρωποι» προστάτες των gay και γύπες των Χρηματιστηρίων όπως ο Soros κι ο Paulson.

Τον σκότωσαν οι κλεφταράδες εκατομμυριούχοι καλλιτέχνες της «αριστεράς» που άδειασαν τα κρατικά ταμεία σε συνεργασία με τους φίλους τους στην κυβέρνηση και τώρα «δακρύζουν» με emoticons στο Facebook.

Τον σκότωσαν όλοι αυτοί που προωθούν τη χρήση ναρκωτικών ως «λαϊκή επανάσταση» και την υπερσεξoυαλικότητα ως «αντίσταση» στον συντηρητισμό.

Τον σκότωσαν αυτοί που βγάζουν λεφτά από τα ναρκωτικά και τη σεξoυαλική εκμετάλλευση…τους οποίους το θύμα θεωρούσε φίλους του και θεωρούσε εχθρούς και φασίστες όσους ήταν ενάντια στη χρήση ναρκωτικών.

Έμποροι ναρκωτικών και μαστροποί ήταν οι φίλοι του…αλλά τον αγαπούσαν …

Τον σκότωσαν αυτοί που θεωρούσε φίλους …και οι δολοφόνοι του θα μαζευτούν στην κηδεία του αφού καλέσουν τα κανάλια και τα κοτσομπολίστικα περιοδικά για να προβληθούν πάνω απ’ όλα …
Όπως ακριβώς έκαναν οι Μαφιόζοι πηγαίνοντας στις κηδείες των θυμάτων τους για αποπροσανατολισμό.

Και μόνο το ότι τον θρηνούν όλα τα τοξικά σκουπίδια της εξουσίας και του Soros…αρκεί για να μην ασχοληθεί κανένας σοβαρός άνθρωπος με το δράμα του.

Οι ανώμαλοι «αντιφασίστες» της εξουσίας το βράδυ ψωνίζουν ανήλικα προσφυγόπουλα κι εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά …και τη μέρα μας παραδίδουν μαθήματα ανθρωπισμού και ηθικής.

Ο Ζακ Κωστόπουλος θα ζούσε αν ο Τσίπρας έπαιρνε αυτόν για Σύμβουλο …αντί για τον Καρανίκα.

Τι παραπάνω είχε ο Καρανίκας από τον Κωστόπουλο;

Ο Ζακ Κωστόπουλος θα ζούσε αν ο Soros επέλεγε να χρηματοδοτήσει αυτόν αντί για τον Βαλλιανάτο.

Τι παραπάνω είχε ο Βαλλιανάτος από τον Κωστόπουλο;

Πηγή: apagoreuetai-group.blogspot.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!