Χριστός Ανέστη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Αναστητω  ὁ Θεός, καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ, καὶ φυγέτωσαν ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ οἱ μισοῦντες αὐτόν. ὡς ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν· ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός, οὕτως ἀπολοῦνται  οἱ ἁμαρτωλοὶ ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ.

Τελικά <<Ανεστη>>  …..πολεμήθηκε ,λοιδορήθηκε ,συκοφαντήθηκε  αλλα Αυτος σε πείσμα ολων αναστήθηκε !!!!!

Ναι αναστήθηκε !!!!!!!!!!

Οι κυβερνώντες του έκλεισαν τις εκκλησιές για να Τον απομακρύνουν από τους πιστούς του και να είναι μόνος ….όμως εκείνοι τον συνάντησαν κρυφά κάτω από το φως των κεριών , σε ξωκλήσια και απομερα μερη  και κοινώνησαν  το σώμα και το αίμα του. Άλλοι πάλι πιστοί  έμειναν σπίτι, χωρίς άλλη επιλογή ,και πάλευαν με ένα καντηλάκι ,με λίγο θυμίαμα και πολύ προσευχή να είναι μαζί του, δίπλα του !

Οι Ιεράρχες Του , οι βοσκοί  που τους εμπιστεύτηκε το ποιμνίο Του ,εξαφανίστηκαν. Έψαχνε να τους βρει αλλά είχαν κλειστεί στην <<κατ οικον εκκλησία τους >>.  Ναι ειχαν κρυφτεί πίσω από την κρατική εξουσία γιατί δεν ήθελαν να συγκρουστούν με τον <<άρχων του κόσμου τούτου>> (εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων). Δεν όρθωσαν λόγο , δεν πρότειναν εναλλακτικές και δεν απαίτησαν  άλλου είδους μέτρα  εκτός του κλεισίματος των Ναών .

Προτεσταντικές –αιρετικές απόψεις  περί ατομικής προσευχής , γελοία προπαγάνδα από τους αχρείους των ΜΜΕ ,βρωμερώς πόλεμος από αριστερίζοντες  ‘η νεοφιλλεδες  κανίβαλους  ,προσπάθησαν να ξανασταυρωσουν  το Κύριο. Δίπλα σε όλα αυτά ο ορθολογισμός κάποιων πιστών (τυπου Τσιοδρα) και φυσικά το επιχείρημα της υπακοής .  Γελοία ερωτήματα όπως :

Εμείς δεν είμαστε χριστιανοί?

Υπάρχει μετρητής πίστης ?

Είστε πιο πιστοί από τον επίσκοπο?

Και άλλες τέτοιες γελοιότητες συμπλήρωναν την εικόνα των ημερών.

Βέβαια  θα αναφερθώ  και  σε κάποιες τραγικές φιγούρες  που ποτέ δεν έχουν πατήσει στην εκκλησία αλλά τώρα όμως είχαν άποψη  ,είτε αυτοί ήταν πολίτες , ειτε αξιωματικοί , είτε δήμαρχοι  .Μάλιστα είχαν άποψη και για τη Θεια Κοινωνία, στην οποια την  τελευταία φορά που συμμετείχαν την αποκαλούσαν  <<χρυσο δοντακι>>

Κυριοι ηρθε η ωρα<< να χωρισει η ηρα από το σιταρι>>.

Ο  Κορονοϊός:ξεχωρισε τα πράγματα και μας έκανε όλους μας να δουμε πραγματικά ποιον έχουμε δίπλα μας και τι είναι ο καθένας .Ολοι ξεγυμνωθηκαν  και έδειξαν  το πραγματικό τους πρόσωπο . Κατόπιν αυτών η ευχή  μου για φέτος το Πάσχα είναι η εξής :

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ <<ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ>> ΚΑΙ  <<ΔΕΞΙΟΥΣ>> ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

ΕΝΩ ΕΥΧΟΜΑΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!!!!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!