«Δεν θα κάνουμε διάλογο, ή βάλτε μάσκα ή περάστε έξω. Αλλιώς καλέστε την αστυνομία να πάρει τον κύριο»

Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία: "Όσοι δε φοράτε μάσκα βγείτε έξω"

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας 24 Δεκεμβρίου 2020 Παραμονή Χριστουγέννων ο Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολογιότ...

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας 24 Δεκεμβρίου 2020 Παραμονή Χριστουγέννων, όταν ο Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς ήρθε σε αντιπαράθεση με πιστό που δεν φορούσε μάσκα μέσα στο ναό.

Ο ιερέας αφού διέκοψε τη Θεία Λειτουργεία, με έντονο τόνο, έκανε επανειλημμένες παρατηρήσεις στον πιστό και στο τέλος, φωνάζοντας, τον απείλησε ότι θα κληθεί η αστυνομία, αν δεν συμμορφωθεί.

«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο, όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω, σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία. Οι ιερείς και οι ψάλτες με βάση το νόμo δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλουν. Εντάξει;

Διαβάστε το Νόμο. Λοιπόν. Περάστε έξω χωρίς μάσκα, τελείωσε, αυτό που σας λέω, το λόγο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς. Ή θα φορέσετε μάσκα ή θα βγείτε έξω, σας παρακαλώ πάρα πολύ, με μιλάω με ωραίο τρόπο, ευχαριστώ, περάστε, ή φορέστε μάσκα ή περάστε έξω.

Θερμή παράκληση, σας μιλάμε με ωραίο τρόπο δεν καταλαβαίνετε, σας προσβάλλουμε ενώπιον όλων, λοιπόν αφού δεν καταλαβαίνετε με ωραίο τρόπο, ή φορέστε μάσκα ή περάστε έξω.

Αντιρρησίες θα είστε στο σπίτι σας όχι εδώ. Εδώ θα είστε υπάκουοι και σεβαστικοί, αυτό που σας λέω. Λοιπόν Κουμάντο και αντιρρησίες στο σπίτι σας, όχι εδώ μέσα, εδώ κανω εγώ κουμάντο, εγώ είμαι πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου, καταλάβατε;

Αυτό σας λέω, αφήστε τον πατέρα που κάνει κουμάντο, ξέρω εγώ καλύτερα από εσάς.

Δεν θα κάνουμε διάλογο, ή βάλτε μάσκα ή περάστε έξω. Αλλιώς καλέστε την αστυνομία να πάρει τον κύριο».

Σημείωση Χώρας: Να τον χαίρονται αυτοί που τον εξέλεξαν.  Λες και είναι σπίτι του ο Οίκος του Θεού να διώχνει όποιον θέλει.

Δείτε το βίντεο:


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!