Δεν του έταξαν λεφτά και θύμωσε…

Η γνωστή εφημερίδα Τimes της Αγγλίας, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της, στις επαφές που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν στις Βρυξέλλες με την ΕΕ. Η εφημερίδα έγραψε πως ο Ερντογάν κατηγόρησε την ΕΕ πως δεν πήρε αρκετούς πρόσφυγες, ότι δεν στήριξε επαρκώς υλικά την Τουρκία για την φιλοξενία των προσφύγων και ακολούθως εγκατέλειψε τη συνεδρίαση.

Η εφημερίδα γράφει πως δεν έγινε δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ερντογάν και τους αξιωματούχους της ΕΕ και ότι ο Ερντογάν δεν έδωσε καμία υπόσχεση για διακοπή του της προσφυγικής και μεταναστευτικής ροής προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το κείμενο του ανταποκριτή της εφημερίδας στις Βρυξέλλες Βruno Waterfield, η συνάντηση ανάμεσα στον Ερντογάν στην πρόεδρο της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ και και στον πρόεδρο του  Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, διήρκησε μία ώρα και 45 λεπτά και υπήρξαν εντάσεις.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε την πως δεν πήρε επαρκή αριθμό προσφύγων, πως δεν στήριξε επαρκώς υλικά από την Τουρκία για τη φιλοξενία των προσφύγων, πως  δεν εφάρμοσε την συμφωνία Άγκυρας-Βρυξελλών του 2016 και μετά ξαφνικά εγκατέλειψε τη συνάντηση.
Η εφημερίδα γράφει πως ο Ερντογάν από την Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε την ανανέωση της συμφωνίας που προβλέπει βοήθεια 6 δις ευρώ προς την Τουρκία και την παροχή ακόμα μεγαλύτερη υλικής βοήθειας προς την Άγκυρα.

Mülteci krizi İngiliz basınında: Erdoğan, AB’yle yaptığı görüşmeyi terk etti – Son Dakika

İngiliz gazeteleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü Brüksel gezisine sayfalarında geniş yer ayırdı. Times gazetesi, Erdoğan ve Avrupa Birliği (AB) yetkilileri arasındaki görüşmede anlaşma sağlanamadığını, Erdoğan’ın da Yunanistan’a göçmen ve mülteci akışını durdurma konusunda herhangi bir söz vermediğini vurguladı. Gazete, AB’den göçmenler için daha fazla maddi yardım isteyen Erdoğan’ın görüşmeyi terk ettiğini yazdı.

10/3/2020

Σχ : Κάτι καλά παιδιά έρχονται στο μαγαζί σου και σου λένε ¨Ξέρεις για να μην έχεις φασαρίες στο μαγαζί σου θα μας δίνεις 200 ευρώ την εβδομάδα¨.

Το ίδιο ακριβώς κάνει ο Ταγίπ.

Και κάθονται και συνομιλούν μαζί του.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!