Διπλό επεισόδιο στον Έβρο με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο
Έλληνες στρατιώτες περιπολούν στα σύνορα του Έβρου

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης, με δεκάδες πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά που έγιναν αντιληπτοί από τους Έλληνες στρατιωτικούς και αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή του Τυχερού, στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι πυροβολισμοί ακούστηκαν περίπου στις 10 το βράδυ, από βάρκες μέσα στο ποτάμι, στις οποίες κατά πάσα πιθανότητα επέβαιναν είτε Τούρκοι στρατιωτικοί, είτε μέλη της στρατοχωροφυλακής, χωρίς να αποκλείεται μεταξύ των επιβαινόντων να ήταν και μέλη των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, ακούστηκαν και πάλι πυροβολισμοί, και πάλι από το ποτάμι στην περιοχή του Τυχερού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε καθένα από τα επεισόδια οι Τούρκοι έριξαν από πενήντα σφαίρες.

Το διπλό περιστατικό στον Έβρο το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαίωσαν ελληνικές πηγές που μίλησαν στο protothema.gr, οι οποίες επισήμαναν ότι δεν είναι ακόμα σαφές για την Αθήνα τι σχεδίαζαν οι Τούρκοι μέσα στη νύχτα, ούτε εάν πρόκειται για πραγματικά πυρά, ούτε προς τα πού στόχευαν. «Η κατάσταση παρακολουθείται με προσοχή», σημείωναν οι ίδιες πηγές.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!