Δρομέας με φανέλα που έγραφε ‘Jesus Saves’ σώθηκε από νοσοκόμο ονόματι… Jesus!

Το μήνυμα «Jesus Saves» που ήταν τυπωμένο στην φανέλα ενός δρομέα της Μινεσότα αποδείχθηκε προφητικό όταν τελικά σώθηκε από νοσοκόμο ονόματι… Jesus!

Ο 25χρονος Tyler Moon συμμετείχε σε ένα μαραθώνιο 10 μιλίων, όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Είχε επιλέξει να γράψει στην πλάτη της φανέλας του το μήνυμα ‘Jesus Saves’, αντί για το όνομά του.

Ο δρομέας είπε ότι δεν είχε προβλήματα υγείας πριν από τον αγώνα. «Ένιωθα υπέροχα εκείνη την ημέρα», είπε. “Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για τον αγώνα. Ανυπομονούσα από πολύ καιρό. ”

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η καρδιά του Moon άρχισε να χτυπά ακανόνιστα και κατέρρευσε στην πίστα. Οι γιατροί είπαν ότι η καρδιά του δεν άντλησε αίμα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα προκαλώντας καρδιακή προσβολή.

Ο δρομέας έπεσε στο λιθόστρωτο, σπάζοντας τα οστά στο πρόσωπό του και υπέστη διάσειση. Ο αγώνας θα μπορούσε να έχει τελειώσει με τραγωδία αν δεν ήταν ένας άλλος συμμετέχοντας στον αγώνα, ο Jesus Bueno.

Ο 43χρονος Jesus Bueno, πιστοποιημένος νοσοκόμος, σταμάτησε για να βοηθήσει τον Moon, παρέχοντας πρώτες βοήθειες στον δρομέα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιοπνευμονικής ανάνηψης.

Ο Bueno έσωσε τη ζωή του Moon και δεν έφυγε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. «Ήταν σουρεαλιστικό», είπε ο Bueno. “Σκέφτηκα, τί πραγματικά έγινε τώρα;”

Ο Moon, ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει, υποβλήθηκε σε ιατρική παρακολούθηση που αποκάλυψε ότι η καρδιά του είναι καλή και το περιστατικό ήταν μια ανωμαλία.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!