Δυο Φωτογραφίες, μία χώρα!

Γράφει ο Γιώργος Αδάλης

Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει το θάρρος που δίνει η Πίστη στον Θεό. Μια γριούλα αποκαμωμένη από την αέναη δράση του χρόνου πάνω της, βγήκε τρεκλίζοντας μέσα στην βροχή, αψηφώντας τους ταγούς μιας αυταρχικής κυβέρνησης. Για μένα, είναι η φωτογραφία της χρονιάς που πέρασε, γιατί δείχνει μια γυναίκα , μάνα, γιαγιά να ξεροσταλιάζει σα το σπουργίτι έξω από μια κλειδαμπαρωμένη εκκλησιά. Δεν την τρομοκράτησαν τα κανάλια και οι σούπερ ήρωες του κορωνοιού που την απειλούσαν με πρόστιμα, χειροπέδες και διασυρμό.

Και πείτε μου σας παρακαλώ:
Ποια από αυτές τις κουφάλες που το παίζουν επαναστάτες έχει ορθώσει ποτέτου ανάστημα απέναντι σε μαύρους κι αυταρχικούς κατσαπλιάδες που κάνουν επαναστάσεις από τον καναπέ τους μέσα στο FΒ; Ποιο από αυτά τα ανθρώπινα κουρέλια θα πάει αύριο να πολεμήσει; Ποιοι; Οι χεσμένοι ήρωες του Τσίπρα που δεν πήγαν καν φαντάροι ή οι τζουτζέδες του Μητσοτάκη που αν τους πετάξεις ένα βαρελότο στα πόδια θα τρέχουν ίσαμε το Παρίσι να αυτοεξοριστούν;

Η δεύτερη φωτογραφία, δείχνει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ένας Ταλιμπάν της δημοσιογραφίας προκειμένου να διατηρήσει την θέση του και τον μισθό του! Και παρουσιάζει παπάδες με χειροπέδες! Χωρίς καν να σκεφτεί ότι αυτή η τεραστίων διαστάσεων μ@^@&ία που κάνει μπορεί να γίνει η αιτία να εξεγερθούν μεγάλες μερίδες του Σώματος των Ελλήνων Χριστιανών. Γαυγίζει ολημερίς στα κανάλια όταν πρόκειται για να κάμψει το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών αλλά βγάζει τον σκασμό όταν πρόκειται για άλλα δόγματα και θρησκείες! Ενας Ταλιμπάν των Μνημονίων, των Τραπεζιτών και των Φαρμακευτικών.

Κι ανάμεσα στον κόσμο της πρώτης και της δεύτερης φωτογραφίας, ένας αδύναμος άνθρωπος που η μοίρα έλαχε να είναι Πρωθυπουργός μας! Μια καρικατούρα της Νέας Δημοκρατίας που λιγοψυχά μπροστά στους άθεους γυρολόγους της πολιτικής και βγάζει το μένος του κατά του ωραιότερου κομματιού της Ελληνικής Κοινωνίας! Βγάζει το μένος του κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών! Συμπλέει με τον Τσίπρα. Με αυτόν που ρίξαμε όλοι εμείς εμείς οι Χριστιανοί γιατί ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ακούστε με όλοι σας κι ακούστε με καλά! Δεν ξέρω τι πιστεύετε! Δεν ξέρω αν πιστεύετε κάπου! Και για να σας πω την αλήθεια, ούτε καν που με νοιάζει! Θα σας πω όμως ένα πράγμα το οποίο, είτε είστε άθεοι, είτε Χριστιανομάχοι, είτε 12θειστές είτε ακόμα και λαμόγια κλεφταράδες που ληστεύετε το βιος μας! Μόνο ένα πράγμα:

Σε λίγο θα χρειαστεί η χώρα να δείξει ανάστημα! Κι ίσως να πολεμήσει για την ύπαρξή της! Σε λίγο η χώρα θα χρειαστεί να καλέσει τις εφεδρείες της να την υπερασπιστούν. Οι πολιτικοί θα την κοπανήσουν. Η οικονομική ελίτ θα μπει σε αεροπλάνα με προορισμό μακρινό! Όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουμε πίσω!

Κόψτε λοιπόν όταν γελάκια και τις ειρωνείες με τους Χριστιανούς. Γιατί όταν αρχίσει η επίθεση θα τρέχετε να κρυφτείτε πίσω μας!

Και ξέρετε γιατί;
Γιατί είμαστε πολλοί. Γιατί είμαστε δεμένοι. Γιατί μπορεί εδώ κι ένα χρόνο να μη μιλάμε αλλά στο πρώτο μπαμ εμείς είμαστε αυτοί που φεύγουμε για την πρώτη γραμμή.
Θα μας χρειαστείτε σύντομα εμάς τους Χριστιανούς, όπως μας χρειαστήκατε 11 φορές από το 1821 και μετά. Δεν θα σας προστατέψουν ούτε οι άθεοι ούτε οι Ταλιμπάν της Δημοσιογραφίας που ζουν παρασιτικά ανάμεσά μας και υπό την ανοχή μας.

Αλλάξτε λοιπόν ρότα όσο είναι καιρός, γιατί σε λίγο θα μας παρακαλάτε γονατιστοί να σας πάρουμε μαζί μας…

Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, θα καταλάβουν με τον άσχημο τρόπο, ότι δεκαετίες που έπαιζαν το παιχνίδι του Ερντογάν και τον μίσθαρνων οργάνων του στην Ελλάδα, θα είναι οι πρώτοι που θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ.

Αυτά, κι όποιος κατάλαβε το πίσω νόημα των λέξεών μου σημαίνει ότι ακόμα σκέφτεται. Όποιος δεν μπόρεσε να καταλάβει, του εύχομαι καλό παράδεισο στη Λήθη και στη Λησμονιά …

 

ΥΓ.
Όποιο παράσιτο δεν κατάλαβε ποιοι έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά στον ΕΒΡΟ και σήμερα εξακολουθεί να πληρώνεται σε ευρώ κι όχι σε γρόσια, θα το καταλάβει στην επόμενη πράξη του έργου…


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!