«Είμαι μάγος και θέλω να κοινωνήσω» (μια εκπληκτική ιστορία ζωής)

«Μία φορά με έναν ιερέα τον Βλαντιμίρ Γκόρυουνοβ υπήρχε μια τέτοια περίπτωση. Ένας άνδρας ήρθε στον ναό και, ανεβαίνοντας στον πατέρα Βλαντι Βλαντιμίρ μίρ, ρώτησε:

«Είμαι μάγος και πρέπει να εξομολογηθώ για να πάρω την θεία κοινωνία».

Ακολούθησε μια μικρή συνομιλία, στην οποία ο ιερέας εξήγησε ότι θα μπορούσε να εξομολογηθη αυτό το πρόσωπο, αν πραγματικά μετανοούσε, αλλά θα έπρεπε να περιμένει τη Θεία Κοινωνία, καθώς υπάρχουν κανόνες σύμφωνα με τους οποίους όχι μόνο οι μάγισσες, αλλά και οι άνθρωποι που ήρθαν σε, Εκκλησιαστική επικοινωνία θα κοινωνησουν μετά από αρκετά χρόνια. Επομένως, χρειαζόμαστε κάποια περίοδο για να ενισχυθεί το πρόσωπο με τη μετάνοια του. Στο οποίο ο μάγος άρχισε να δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται την θεία Κοινωνία ως επαναφορτίζομενη «υψηλότερη ενέργεια» και ότι οι ιερείς είναι οι ίδιοι μάγοι όπως αυτός.

Όταν τα επιχειρήματα σε αυτή τη διαμάχη φάνηκαν εξαντλημένα, ο πατέρας Βλαντιμίρ είπε στον μάγο:

«Ελάτε εδώ, παιδί μου ».

Στη συνέχεια έβαλε στο κεφάλι του το πετραχήλι και έκανε τη συνήθη ιερή ευλογία του εξορκισμού. Όμως ο πατήρ όπως είπε αργότερα είπε τελικά, δεν περίμενε να συμβεί το παρακάτω.

– «Τον διάβασα απλά!»

Ο μάγος γύρισε απότομα την πλάτη του και περιστράφηκε 360 μοίρες και στη συνέχεια άρχισε να στρεβλώνει το σώμα του και να χτυπάει τους τοίχους του ναού . Η γυναίκα που στεκόταν στο ναό κυριολεκτικά πιεστηκε στον τοίχο από αυτό το θέαμα.  Με αυτόν τον θαυματουργό τρόπο, ο Κύριος έδειξε την αβοήθεια της δαιμονικής δύναμης ενάντια στη χάρη του Θεού!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!