Είπε και η Γιάννα Αγγελοπούλου να μας κάνει μαθήματα θρησκευτικής ουδετερότητας, και την γλέντησε το Twitter

Επιλέξαμε κάποια από τα καλύτερα tweet και σας τα παρουσιάζουμε. Φυσικά κάποια έχουν μία δόση χιούμορ και ειρωνείας και άλλα απαντάνε σοβαρά στην κατά τα άλλα ηλικιωμένη κυρία…

Την βάλανε και επικεφαλής της επιτροπής για τα 200 χρόνια της επανάστασης, τρομάρα τους.

Το tweet που έκανε η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου

Gianna Angelopoulos on Twitter: “Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε, αυτήν του 2021 και μετά, οι διαφορετικές προτιμήσεις δεν είναι αιτία πολέμου. Ο Κοραής, στα σχόλιά του για το Σύνταγμα της Ελλάδας, έλεγε: “δεν με ενδιαφέρει σε ποιο Θεό πιστεύει ο Καπετάνιος, αρκεί να οδηγεί με ασφάλεια το καράβι”. / Twitter”

Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε, αυτήν του 2021 και μετά, οι διαφορετικές προτιμήσεις δεν είναι αιτία πολέμου. Ο Κοραής, στα σχόλιά του για το Σύνταγμα της Ελλάδας, έλεγε: “δεν με ενδιαφέρει σε ποιο Θεό πιστεύει ο Καπετάνιος, αρκεί να οδηγεί με ασφάλεια το καράβι”.

Κάποια από τα καλύτερα tweet που διαβάσαμε

Greeksburg on Twitter: “Ο Γέρος δεν θα συμφωνούσε με τον Κοραή, ούτε με την Πρόεδρο της Επιτροπής 2021! pic.twitter.com/SHZ56hEORP / Twitter”

Ο Γέρος δεν θα συμφωνούσε με τον Κοραή, ούτε με την Πρόεδρο της Επιτροπής 2021! pic.twitter.com/SHZ56hEORP

constantinosbogdanos on Twitter: “Χριστός ανέστη! Πάντως, ο Κοραής, εχθρός του Καποδίστρια, κάτοικος Γαλλίας, υπέρμαχος της καθαρεύουσας, έγραφε επίσης: “Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομία του Γένους”. Το δε Σύνταγμά μας ξεκινά: “Εις το όνομα της αγίας, ομοουσίου, και αδιαιρέτου Τριάδος”. / Twitter”

Χριστός ανέστη! Πάντως, ο Κοραής, εχθρός του Καποδίστρια, κάτοικος Γαλλίας, υπέρμαχος της καθαρεύουσας, έγραφε επίσης: “Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομία του Γένους”. Το δε Σύνταγμά μας ξεκινά: “Εις το όνομα της αγίας, ομοουσίου, και αδιαιρέτου Τριάδος”.

Byz history Tweep on Twitter: “Γενικά ο Κοραής στα σχόλιά του θυμίζει έντονα σημερινούς αριστεριστές: επαναλαμβάνει τις ίδιες αφελείς θεωρητικολογίες, δεν διστάζει να διαστρέφει τις πηγές του για να στηρίξει τις απόψεις του, και κρίνει θεσμούς και ανθρώπους της Ελλάδας από την άνεση του καναπέ του στο Παρίσι. / Twitter”

Γενικά ο Κοραής στα σχόλιά του θυμίζει έντονα σημερινούς αριστεριστές: επαναλαμβάνει τις ίδιες αφελείς θεωρητικολογίες, δεν διστάζει να διαστρέφει τις πηγές του για να στηρίξει τις απόψεις του, και κρίνει θεσμούς και ανθρώπους της Ελλάδας από την άνεση του καναπέ του στο Παρίσι.

Εϋνάρδος on Twitter: “Απ’ όλους τους ήρωες ο Κοραής είναι το πρότυπο σας; Ο Κοραής που ήθελε συμμαχία με τον Ναπολέοντα κ δημιουργία Γκραικογαλλικου έθνους;Ο Κοραής που όταν ηττήθηκε ο Ναπολέων είπε για την Ελλάδα ότι δεν είναι καιρός για επαναστάσεις;Ο Κοραής που αντιπολιτευθηκε τον Καποδίστρια; / Twitter”

Απ’ όλους τους ήρωες ο Κοραής είναι το πρότυπο σας; Ο Κοραής που ήθελε συμμαχία με τον Ναπολέοντα κ δημιουργία Γκραικογαλλικου έθνους;Ο Κοραής που όταν ηττήθηκε ο Ναπολέων είπε για την Ελλάδα ότι δεν είναι καιρός για επαναστάσεις;Ο Κοραής που αντιπολιτευθηκε τον Καποδίστρια;

PaGeDown1121 on Twitter: “Ο Κοραής είχε άλλες διαδρομές..Οι Έλληνες δεν θα έβαζαν τους Κυβερνήτες και τους Φιλικούς να ορκιστούν στο Ευαγγέλιο για πλάκαΝα δούμε πόσο θα σε ανέχονται οι Έλληνες και σένα και το ανθελληνικό γκρουπάκι σου / Twitter”

Ο Κοραής είχε άλλες διαδρομές..Οι Έλληνες δεν θα έβαζαν τους Κυβερνήτες και τους Φιλικούς να ορκιστούν στο Ευαγγέλιο για πλάκαΝα δούμε πόσο θα σε ανέχονται οι Έλληνες και σένα και το ανθελληνικό γκρουπάκι σου

Ο Περιπτεράς on Twitter: “Μου προξενεί απορία… Δεν βλέπετε σε όσα tweets κάνετε ότι σχεδόν όλα τα σχόλια από κάτω είναι αρνητικά; Και εσείς συνεχίζετε με μία λογική Μαρίας Αντουανέτας αγνοώντας το “πόπολο” που έχει αντίθετη άποψη. Δεν χρειάζεται προφανώς να σας υπενθυμίσω τι κατάληξη είχε η Μ.Αντουανετα / Twitter”

Μου προξενεί απορία… Δεν βλέπετε σε όσα tweets κάνετε ότι σχεδόν όλα τα σχόλια από κάτω είναι αρνητικά; Και εσείς συνεχίζετε με μία λογική Μαρίας Αντουανέτας αγνοώντας το “πόπολο” που έχει αντίθετη άποψη. Δεν χρειάζεται προφανώς να σας υπενθυμίσω τι κατάληξη είχε η Μ.Αντουανετα

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ on Twitter: “τι λες ωρε παρατράγουδο; / Twitter”

τι λες ωρε παρατράγουδο;

Matrix Trader #BOYCOTT TURKEY on Twitter: “Άγιος Καποδίστριας : “Ο φιλικοος των ξένων είναι προδοτης” / Twitter”

Άγιος Καποδίστριας : “Ο φιλικοος των ξένων είναι προδοτης”

MARIA Η ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΗ. on Twitter: “Ειπα κι εγω δεν θα φανει η κυρα Γιαννα να γραψει καμμια ανοησια; / Twitter”

Ειπα κι εγω δεν θα φανει η κυρα Γιαννα να γραψει καμμια ανοησια;

https://twitter.com/rialitakias/status/1254748222901411845?s=20


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!