Εισβολή στην Περιοχή 51: Για πιθανή σφαγή των φανς φοβάται ο δημιουργός του κινήματος

Όλα ξεκίνησαν ως μία φάρσα, αλλά αναμφισβήτητα πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, καθώς περίπου 2 εκατ. άνθρωποι δηλώνουν την πρόθεσή τους να εισβάλουν σε μια από τις πιο καλά προστατευμένες εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ.

Ο άνθρωπος πίσω από την γελοία ιδέα να επιτεθεί στηn μυστική Περιοχή 51 και να «δει τους εξωγήινους» έχει σηματοδοτήσει το τι θα συμβεί στην συνέχεια στη διάρκεια της δημοφιλούς εκστρατείας του.

«Ξεκίνησε ως κάτι το τελείως φαντασιακό. Ξεκάθαρα ήταν ένα απλό αστείο. Ήθελα να κάνω κάτι cool εκεί τώρα, καθώς έχουμε πολλούς ακολούθους, αλλά δεν θέλω κανείς να πάθει κακό», δήλωσε ο Μάτι Ρόμπερτς στο κανάλι KTNV 13 του Λας Βέγκας.

Ο Ρόμπερτς, από την Καλιφόρνια, ανησυχεί για το γεγονός ότι μερικοί υπερβολικά ενθουσιώδεις οπαδοί της θεωρίας περί ύπαρξης εξωγήινων εξέφρασαν την προθυμία τους να δώσουν ακόμη και την ζωή τους για να μπουν στις εγκαταστάσεις. Ανέφερε ότι δεν ήθελε να μετατρέψει την φάρσα σε «σφαγή», σημειώνοντας πως θα ήθελε να δει το όλο θέμα ως «κάτι το εκπαιδευτικό, στο πεδίο της μουσικής και της τέχνης. Αυτό είναι το θέμα στο οποίο εργάζομαι αυτή την στιγμή».

​Εμφανίστηκε σε σχετική συνέντευξη σε μαύρο μανδύα και προστατευτικό κάλυμμα στο μέτωπο, το κλασσικό κοστούμι των μελών της Akatsuki, μιας εγκληματικής οργάνωσης από την δημοφιλή σειρά anime, naruto.

Η σατιρική εκδήλωση που ανακοίνωσε μέσω Facebook με τίτλο «Εισβολή στην Περιοχή 51, Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους», προτείνει έναν ανορθόδοξο τρόπο εισβολής στην βάση: «Αν τρέξουμε χρησιμοποιώντας την τεχνική του Naruto, μπορούμε να κινηθούμε γρηγορότερα από τις σφαίρες τους», επισήμανε.

Αναφερόταν στην τεχνική γρήγορης κίνησης των ninja από την σειρά anime, Naruto, βάσει της οποίας ένας ninja μπορεί να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα με τον κορμό του να κλίνει προς τα εμπρός και τα χέρια του προς το πίσω μέρος του σωματος.

Η εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, έχει γίνει η τελευταία τρέλα του Διαδικτύου. Μέχρι την ημέρα που γράφεται το παρόν άρθρο, 1,8 εκατ. χρήστες είχαν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους, ενώ άλλα 1,4 εκατ. έδειξαν ενδιαφέρον.

Ο αμερικανικός Στρατός έχει πλήρη επίγνωση της εκστρατείας και έχει προσπαθήσει να αποθαρρύνει ενδεχόμενους «επιδρομείς» πριν επιχειρήσουν το οτιδήποτε.

Η Πολεμική Αεροπορία, εν τω μεταξύ, έχει πραγματοποιήσει ενημερώσεις των στελεχών της σχετικά με την τεχνική του Naruto, σύμφωνα με τον ιστότοπο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών Reddit.

Η περιοχή 51 είναι μια εξαιρετικά απόρρητη αεροπορική βάση των ΗΠΑ στην έρημο της Νεβάδα. Η περιοχή 51, που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1950, ήταν τόσο απόρρητη, ώστε η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχθηκε την ύπαρξή της μόλις το 2013.

Η βάση πιστεύεται ότι αποτελεί χώρο δοκιμών για νέα αεροσκάφη και καινοτόμες αεροναυπηγικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του κατασκοπευτικού αεροσκάφους U-2 στη δεκαετία του 1950 και του βομβαρδιστικού stealth τύπου B-2 Spirit.

Ωστόσο, μια παλαιά θεωρία συνωμοσίας προτείνει το ότι η Περιοχή 51 είναι εκεί όπου η αμερικανική κυβέρνηση διατηρεί απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις επαφές της ανθρωπότητας με εξωγήινους.

Πηγή: sputniknews.gr

 


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!