ΕΚΤΑΚΤΟ: Τα Ελληνικά Hoaxes αναλαμβάνουν ρόλο ενημέρωσης κοινού για τον κορωνοϊό!

Μια ευχάριστη είδηση περίμενε χτες τους Έλληνες χρήστες του facebook βλέποντας τα Ελληνικά Hoaxes να αναλαμβάνουν ρόλο ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τον κορωνοϊό!

Καθώς το ραντεβού ενημέρωσης των 6 μ.μ. των Τσιόρδα και Χαρδαλιά σταμάτησε, τα σποτάκια στα ΜΜΕ αραίωσαν, αναλαμβάνει τώρα το βαρύ πυροβολικό της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης του facebook να αναπληρώσει αυτό το κενό, για να εξηγήσει στους ηλίθιους Έλληνες πολίτες -για μια ακόμα φορά πως να πλένουν τα χέρια τους, να φορούν σωστά τη μάσκα και, όπως αναφέρουν, “παρά το γεγονός ότι έχει λήξει το lockdown δεν πρέπει να παρατήσουμε τα μέτρα πρόληψης”.

Το ρόλο του Τσιόρδα θα υποδυθεί ο Θοδωρής Δανιηλίδης, ναρκαλιευτής εν αποστρατεία και ιεραπόστολος (σε αποστολή διάσωσης των ελλήνων αναγνωστών από τις φάκε ειδήσεις), ιδρυτής της ιστοσελίδας που δεν ψεύδεται ποτέ και κατέχει την πάσαν αλήθεια.

Ενώ το ρόλο του Χαρδαλιά, θα υποδυθεί ο Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) που παλιά υποδυόταν τον Θάνο Σ. Επαχτίτη (και πολλούς άλλους δευτεροκλασάτους ρόλους), ένστολος εν ενεργεία με ειδίκευση εκπαιδευτή σκύλων στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά και το Διάστημα, σε περίπτωση που η χώρα αποφασίσει να στείλει καμιά Λάικα μπαλαλάικα εκεί, τώρα που έχουμε ανοίξει και παρτίδες με την NASA!

Δείτε τις πολύ έγκυρες πληροφορίες που μας παρέχουν τα Ελληνικά Hoaxes και που μάλλον δεν έχετε ξαναδεί ποτέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε Το Μουλάρι, η ιδέα ξεκίνησε όταν πολίτες κατήγγειλαν στην πριβέ ομάδα τους στο facebook ότι είδαν:

  • Έναν 32χρονο άνδρα να πλένει τα χέρια του μόνο 18” αντί των 20”!!
  • Μια 56χρονη γυναίκα να σκαλίζει τη μύτη της!
  • 3 ολόκληρους υπαλλήλους σε σούπερ μάρκετ να τους έχει γλιστρήσει η μάσκα κατά 4 χιλιοστά από την πολιτικά ορθή τοποθέτηση
  • Ένας μαθητής λυκείου έκλεισε το μάτι σε συμμαθήτρια του σε απόσταση λιγότερη του 1,50 μέτρου, ενώ ένας άλλος έπιασε από το πάτωμα την γομολάστιχα της καλής του που έπεσε!
  • Ενώ το πιο συγκλονιστικό, ήταν όταν βρέθηκε τρύπα σε γάντι ιδιωτικού υπαλλήλου, ο οποίος είχε και το θράσος να ισχυρισθεί ότι κάνει οικονομία στα γάντια για να μην επιβαρύνει άλλο το περιβάλλον με τα μιας χρήσεως υλικά έναντι του κορωνοϊού!

Σε μια πρώτη αλλά πρόχειρη δημοσκόπηση που έγινε στους χρήστες του facebook πως βλέπουν αυτό το νέο ρόλο των Ελληνικών Hoaxes σε σχέση με την κλασσική ενημέρωση που είχαν ως τώρα, αυτοί απάντησαν:

  • 87% το βλέπουν θετικά γιατί τα Ελληνικά Hoaxes προωθούν τους εμβολιασμούς περισσότερο κι από την ίδια την επιστημονική κοινότητα
  • 99% το βλέπουν αρνητικά για ακριβώς τους ίδιους λόγους
  • 56% είπαν δεν ξέρω/δεν απαντώ γιατί οι τρελοί θα μου χακάρουν το προφίλ ότι λέω ψέματα
  • ενώ 112% είπαν ότι το εγχείρημα τους θα αποτύχει, γιατί ο Τσιόρδας έγινε αγαπητός επειδή ήτο ψάλτης, άρα και γνήσιο χριστιανόπουλο, ενώ τα Ελληνικά Hoaxes, απλά… δεν έχουν το Θεό τους!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!