Ελένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο, απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός

Ελένη Βιτάλη-Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός!!!!!!!!!!!!!

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

«Μου έδωσε ένα δώρο ο Θεός, τη φωνή μου, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας» ανέφερε σε συνέντευξη της η γνωστή τραγουδίστρια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η κ. Βιτάλη στην συνέντευξή είπε τα ακόλουθα:

«Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί περισσότερο.

Ακούω τραγουδίστριες που λένε «αν δεν τραγουδήσω θα πεθάνω», μακάρι να είχα κι εγώ αυτή τη μεγάλη λατρεία, αλλά έχω άλλες λατρείες. Θέλω να έχω την ησυχία μου, ανθρώπους να μπορώ να επικοινωνήσω. Μαθαίνω πράγματα που δεν πρόλαβα να μάθω γιατί όταν ήμουν μικρή έτρεχα για το μεροκάματο, οπότε και οι γνώσεις μου ήταν ελλιπείς. Μου έδωσε ένα δώρο ο Θεός, τη φωνή μου, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Δεν είναι ζωή μου η φωνή μου, ζωή μου είναι οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που αγαπάω, ο πατέρας μου η μάνα μου.

Έχω μετανιώσει για πράγματα στο ενδιάμεσο του ναι και του όχι. Το μόνο που είναι για μένα κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!