Ελλάδα: Παράδεισος διακοπών για νεαρή Γερμανίδα με κινητικά προβλήματα

Η 21χρονη Λέα Φόιτελ, που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, περιγράφει στον γερμανικό ιστότοπο Kobinet Nachrichten τις διακοπές της το περσινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μαζί με δύο φίλους της που επίσης αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, σε ένα ξενοδοχείο στην Κατερίνη.

Όπως αναφέρει η Φόιτελ, έπειτα από ένα κάπως δύσκολο ταξίδι, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα επικοινωνίας, οι τρεις φίλοι έζησαν μοναδικές στιγμές, είδαν εκπληκτικά μέρη και τοπία, έφαγαν νόστιμο φαγητό και έκαναν φίλους.

Το ξενοδοχείο αυτό της Κατερίνης διαθέτει εξοπλισμό ώστε τα άτομα με κινητικά προβλήματα να μπορούν να έχουν πρόσβαση παντού και να μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις εγκαταστάσεις του, εξήγησε η νεαρή Γερμανίδα. Σύμφωνα με τη Φόιτελ, το ξενοδοχείο διέθετε ακόμη και «εσωτερική πισίνα». Όμως το αγαπημένο της μέρος ήταν «η ταράτσα, όπου γευτήκαμε μερικά ποτήρια ελληνικό κρασί», θυμάται η ίδια.

Το μοναδικό μειονέκτημα που βρήκε η 21χρονη ήταν το γεγονός ότι το ξενοδοχείο ήταν «μακριά από τον πολιτισμό». Ωστόσο διοργανώνονταν εκδρομές για τους ενοίκους του ξενοδοχείου, κι έτσι η Φόιτελ κατάφερε να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον εθνικό δρυμό του Ολύμπου.

Η Φόιτελ καταλήγει τη διήγησή της τονίζοντας: «Τι ωραίο ταξίδι! Δεν περίμενα να ζήσω τόσο ωραίες μέρες γεμάτες με τόσο ωραίες εμπειρίες! Για ένα μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκα στον προσωπικό μου παράδεισο».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!