Ένας άνδρας παραλαμβάνει πίτσες που δεν παραγγέλνει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία

Το να σου κάνουν έκπληξη στέλνοντάς σου delivery με φαγητό, γενικά, είναι καλό πράγμα – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μεγάλο κουτί πίτσα. Αλλά ένας άντρας στο Βέλγιο φαίνεται πως είναι θύμα μιας κακόγουστης φάρσας, αφού λαμβάνει κουτιά με πίτσες που δεν έχει παραγγείλει, τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ο Jean Van Landeghem, 65 ετών, αρχικά πίστευε ότι οι πελάτες απλώς έδιναν λάθος διεύθυνση. Αλλά όταν οι ντελιβεράδες συνέχιζαν να εμφανίζονταν έξω από το σπίτι του στο Τερνχάουτ του Βελγίου, ξεκίνησε να πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι άλλο.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Αρχίζω να τρέμω κάθε φορά που ακούω μηχανάκι στον δρόμο», είπε ο Van Landeghem στο Het Laatste Nieuws.

Επίσης, είπε ότι εκτός από πίτσες, έχει λάβει delivery κεμπάπ και πίτες.

Μια φορά, τον Ιανουάριο του 2019, εμφανίστηκαν στο σπίτι του δέκα διαφορετικοί ντελιβεράδες και μάλιστα ο ένας κρατούσε 14 πίτσες στα χέρια του.

Ο Van Landeghem δεν πληρώνει για το φαγητό και το επιστρέφει στα εστιατόρια, αλλά λέει πως αυτό που συμβαίνει είναι ενοχλητικό για εκείνον και αγενές προς τα μαγαζιά.

Αλλά η ιστορία γίνεται ακόμη πιο παράξενη.

Ένας φίλος του Van Landeghem, ο οποίος μένει περίπου 32 χιλιόμετρα μακριά, σύμφωνα με πληροφορίες λαμβάνει επίσης μυστήριες παραδόσεις πίτσας. Μερικές φορές, πηγαίνουν και στους δύο την ίδια ημέρα και έτσι, προλαβαίνει να προειδοποιήσει ο ένας τον άλλον για την επερχόμενη παράδοση.

«Δεν μπορώ πλέον να το αντιμετωπίσω», λέει ο Van Landeghem. «Όταν ανακαλύψω ποιος με ενοχλεί τα τελευταία εννέα χρόνια, δεν θα είναι η καλύτερη μέρα του».

Ο Van Landeghem, ο φίλος του και οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι ο μυστηριώδης αγοραστής πίτσας είναι κάποιος που ήδη γνωρίζουν οι δύο φίλοι.

Πηγή: vice.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!