Ένας ιστορικός και μοναδικός αφυπνιστικός λόγος…δια το θαύμα του 1821!!!

1821 - Αυγουστίνος Καντιώτης

Μία συγκλονιστική παράθεση των ηρώων του 1821 υπό το φλογερό πατριωτικό πρίσμα του άοκνου μακαριστού μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτη που προκαλούν ρίγη εθ...

Φλογερός και πατριωτικός λόγος από έναν Επίσκοπο που τόσο πολύ θα θέλαμε να τον έχουμε σήμερα κοντά μας!

Μας απεστάλη, από την Ιερά Γυναικεία Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης, ένα καταπληκτικό video (σε DVD) με περιεχόμενο, αποσπάσματα από ομιλία του αειμνήστου θρυλικού Μητροπολίτου Φλωρίνης και χαρισματούχου Ιεροκήρυκος Αυγουστίνου Καντιώτου, και υπόκρουσι ωραιοτάτης μουσικής συνθέσεως του περιφήμου μουσικοσυνθέτου κ.Σταμάτη Σπανουδάκη, σε συνδυασμό με κατάλληλο και πανέμορφο φωτογραφικό υλικό!

Ευχαριστούμε, εκ μέσης καρδίας, την Γερόντισσα και τας αδελφάς της Ι.Μονής, και προτρέπομε τον κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο Έλληνα Πατριώτη, να παρακολουθήση την ολιγόλεπτη και συγκλονιστική αυτή προβολή, μέσα από τον σχετικό σύνδεσμο, εις τον οποίο παραπέμπομε.

Ευχόμεθα, επειδή άλλωστε πλησιάζει η διακοσιοστή επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, και αυτή η απολύτως επιτυχής έκδοσις της εν λόγω Ιεράς Μονής, να συμβάλλη εις την αναζωπύρωσι της Θρησκευτικής και Εθνικής αυτοσυνειδησίας των Νεοελλήνων!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!