Ενοχλήθηκε ο τουρκόψυχος της Θράκης γιατι η αστυνομία του πήρε τις πινακίδες και ενημέρωσε τον Ζεϊμπέκ….

Ελληνικό θράσος προς τον Μπουλέντ Εκρέμ που εργάζεται στο γραφείο Γερμανού πολιτικού του κόμματος FDP και είχε έρθει για την ετήσια άδεια του στην Ξάνθη. Αστυνομικοί του πήραν την πινακίδα επειδή είχε παρκάρει σε λάθος μέρος.

Ο Δυτικοθρακιώτης τουρκικής καταγωγής πολιτικός Μπουλέντ Εκρέμ που κατοικεί στο Χερζογκενάροχ της Γερμανίας, είχε έρθει για τις διακοπές του στην πατρίδα του την Δυτική Θράκη, όταν η ελληνική αστυνομία του πήρε την πινακίδα επειδή είχε παρκάρει σε λάθος σημείο.

Ενοχλήθηκε ο τουρκόψυχος της Θράκης γιατι η αστυνομία του πήρε τις πινακίδες και ενημέρωσε τον Ζεϊμπέκ....

Ο Μπουλέντ Εκρέμ που εργάζεται στο γραφείο του αντιπροέδρου του FDP-Χερζογκενάροχ και βουλευτή, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην πλατεία της Ξάνθης και όταν επέστρεψε, αντιλήφθηκε πως οι αστυνομικοί του είχαν πάρει την πινακίδα.

Ο Μπουλέντ Εκρέμ πήγε στο ταχυδρομείο πλήρωσε το πρόστιμο, αλλά όταν πήγε με την απόδειξη στην αστυνομία, οι αστυνομικοί του είπαν ¨Δεν είναι εδώ ο προϊστάμενος και πρέπει να υπογράψει. Έλα αύριο¨. Ακόμη και όταν τηλεφώνησε στον προϊστάμενο ο βουλευτής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, εκείνος του απάντησε πως ¨Είμαι μακριά, ας έρθει αύριο¨.

Ο Γερμανός πολιτικός Μπουλέντ Εκρέμ που βίωσε το σοκ αυτού του περιστατικού δήλωσε : ¨Δεν είδα πως απαγορευόταν η στάθμευση. ¨ηταν και άλλα αυτοκίνητα εκεί παρκαρισμένα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η αστυνομία, δήθεν εκεί είναι πάρκινκ για μοτοσυκλέτες. Για το πρόστιμο τέλος πάντων, αλλά η αφαίρεση των πινακίδων δεν είναι νόμιμη¨.

Ο Εκρέμ πρόσθεσε πως δεν έχει άλλη διέξοδο από το να περιμένει την απόφαση του διευθυντή και έτσι είναι υποχρεωμένος να μείνει 1-2 μέρες ακόμη στην Ελλάδα.

Ο Εκρέμ ανέφερε πως κάθε χρόνο αντιμετωπίζει τα ίδια και λέει πως ¨Προφανώς  κάποιοι ενοχλούνται από την ειλικρινή  πολιτική που ασκώ. Από την μια ενοχλούμαι συνεχώς από τα μέλη της FETO στην Γερμανία και από την άλλη κάθε χρόνο στην άδεια μου γίνομαι θύμα των ελληνικών αρχών.

19/8/2019

Σχ: Αλήθεια αν πάει κάποιος στην Κων/λη ή στο Βερολίνο και παρκάρει σε σημείο που δεν επιτρέπεται, μήπως του δίνουν βραβείο;   Αν μάλιστα όπως λέει ο ίδιος κάθε χρόνο του συμβαίνουν τέτοια, πιστεύουμε πως αυτό θα οφείλεται στην ¨ματσό¨ οδήγηση του, που δεν δίνει τόση σημασία στους νόμους… Βέβαια όπως βλέπουμε δεν έχασε την ευκαιρία να το ¨παίξει ¨ και διωκόμενος από τις ¨ελληνικές αρχές¨…

Δείτε τώρα τι έγραψε χτες 20/8  στο Facebook ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος 

Ενοχλήθηκε ο τουρκόψυχος της Θράκης γιατι η αστυνομία του πήρε τις πινακίδες και ενημέρωσε τον Ζεϊμπέκ....

¨Πολύτιμοι φίλοι, στις 19 Αυγούστου στην Ξάνθη, με την δικαιολογία πως δήθεν πάρκαρα σε λάθος σημείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θέλησαν να βγάλουν από την κυκλοφορία το όχημα μου. Παρά το οτι πλήρωσα αμέσως το πρόστιμο των 20 ευρώ, θέλησαν να κρατήσουν για 10 μέρες τις πινακίδες. Αλλά ενδιαφέρθηκε ο βουλευτής Ξάνθης μας και το θέμα λύθηκε, οι πινακίδες επεστράφησαν εντός 12 ωρών. Ευχαριστώ τον βουλευτή μας Ξάνθης κύριο Χουσείν Ζεϊμπέκ, τον Προϊστάμενο της Αστυνομίας Ξάνθης¨

Το συμπερασμα είναι σαφές, σε έγραψε η  Τροχαία στην Ξάνθη;

Πάρε τηλέφωνο τον Ζεϊμπέκ

Πηγή: tourkikanea.gr


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!