Γέρων Παρθένιος: «Οι αδελφοί μας στον κόσμο είναι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους και στερούνται την εκκλησία, στερούνται τα πάντα…»

Γέρων Παρθένιος: Σε τί στένωμα βρίσκονται οι άνθρωποι, στερούνται την εκκλησία, στερούνται τα πάντα...

(14/03/2021) Ομιλία του Γέροντος Παρθενίου, Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίου Παύλου Αγίου Όρους για το πνευματικό νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής αλλά και με αναφ...

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Μια συγκλονιστική ομιλία από έναν σπουδαίο Γέροντα των ημερών μας, που «μιλάει» στην καρδιά του κάθε Χριστιανού! Αξίζει να την ακούσετε οπωσδήποτε!

(14/03/2021) Oμιλία του Γέροντος Παρθενίου, Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίου Παύλου Αγίου Όρους για το πνευματικό νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής αλλά και με αναφορές στις σύγχρονες δοκιμασίες! Σε κάποια σημεία η φωνή του «σπάει» από την συγκίνηση!

«Σήμερα πως βρίσκονται οι αδελφοί μας στον κόσμο, σε τί στένωμα βρίσκονται, είναι όλοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους και φαντάζομαι τι στενοχώρια θα έχουνε».

«Εμείς με τη χάρη του Θεού έχουμε εδώ κάποια ελευθερία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους και μπορεί να πει κανείς ότι στερούνται την εκκλησία, στερούνται τα πάντα… Πώς να αισθάνονται οι άνθρωποι, τι πόνο και τι θλίψη…»


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!