Η Γκρέτα «μάντισσα» όλων των περιβαλλοντικών καταστροφών σε βίντεο κλιπ των Pearl Jam

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Σας έλειψε; Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και η Κλιματική της η Αλλαγή; Επέστρεψαν δριμύτερες και οι δυο!

Στο βίντεο κλιπ των Pearl Jam θάλασσες πνίγουν τη Νέα Υόρκη, ενώ η Αυστραλία φλέγεται για ακόμη μία φορά από τις πυρκαγιές, χιονοστιβάδες και μεγάλα κύματα κατακλύζουν τον πλανήτη, από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι μέχρι το Space Needle, στο Σιάτλ γενέτειρα των Pearl Jam.

Στο κλιπ με το εντελώς ξενέρωτο τραγούδι άνευ σημαντικής μουσικής έμπνευσης, η Γκρέτα Τούνμποργκ γίνεται η «μάντισσα» όλων αυτών των περιβαλλοντικών καταστροφών με μία κρυστάλλινη σφαίρα, ενώ τα μέλη του Pearl Jam βγαίνουν μέσα από κάρτες ταρώ.

Το συγκρότημα είναι κάργα πολιτικοποιημένο υπέρ του κόμματος των Δημοκρατικών έχοντας μάλιστα στηρίξει και ενεργά υποψηφίους τους, αλλά και με “περιβαλλοντικές ευαισθησίες”.

Το 2011, το Pearl Jam ονομάστηκε 2011 Planet Defenders από το Rock The Earth για τον περιβαλλοντικό του ακτιβισμό και τις μεγάλης κλίμακας προσπάθειές τους να μειώσουν τις δικές τους εκπομπές άνθρακα.

Ή από κόβιντ θα πεθάνουμε ή από την κλιματική αλλαγή. Το πιο πιθανό από τους ενορχηστρωτές της τρομοκρατίας και των δυο. Δείτε το βίντεο κλιπ τους:


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!