Greta Thunberg. Άλλο ένα πιόνι της ελίτ

Το 1960, ο βραβευμένος Αμερικανός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος JohnHersey (1914-1993), δημοσίευσε ένα ανησυχητικό μυθιστόρημα, το “TheChildBuyer” («Ο Αγοραστής των Παιδιών»), σχετικά με ταλαντούχα παιδιά που «αγόραζαν» κυβερνητικοί παράγοντες από τους γονείς τους, για να υπηρετήσουν μυστηριώδεις ατζέντες «για την σωτηρία του κόσμου».
“Η παγκόσμια βιομηχανία της κλιματικής αλλαγής αξίζει ετήσια 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια”, αναφέρει η ClimateChangeBusinessJournal. Οι υποστηρικτές της GretaThunberg είναι οικονομικοί κερδοσκόποι σε εταιρείες που αναζητούν δισεκατομμύρια κέρδη από τα προγράμματα «κλιματικής αλλαγής» που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους.
Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πλέον ανήσυχοι με αυτή την εικόνα που βλέπουμε συνεχώς μέρα – νύχτα, ένα ηλικίας 16 ετών, κορίτσι από την Σουηδία που έχει παραδεχτεί ότι έχει ψυχικές «ιδιαιτερότητες» (έχει διαγνωστεί ότι έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ, μία μορφή αυτισμού), που προωθείται μανιωδώς στην παγκόσμια σκηνή, με κάποιες πολύ σκληρές ελίτ δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτήν την προώθηση.
Ο JimStone αναφέρει ότι «οι σουηδικές αρχές εμφανίστηκαν στο σπίτι των γονέων της Γκρέτα και ξεκίνησαν έρευνα για κακομεταχείριση παιδιού».
Σε πολλές φωτογραφίες μαζί με την Γκρέτα, υπάρχει μια νεαρή γυναίκα που δείχνει να την καθοδηγεί και να την προστατεύει από τους δημοσιογράφους που κάνουν τις «λάθος» ερωτήσεις, με λίγα λόγια το πρόσωπο που επισήμως την χειραγωγεί (ή κοινώς «μανιπουλάρει»), η Luisa-MarieNeubauer, η γεννημένη στο Αμβούργο, πρεσβευτής νεολαίας της “ONEFoundation” ενός οργανισμού στον οποίον συμμετέχουν δισεκατομμυριούχοι μεταξύ των οποίων ο GeorgeSorosκαι οι Melinda & BillGates.
Το αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ γιοτ στο οποίο η Γκρέτα ταξίδεψε για τις ΗΠΑ ήταν ένα γιοτ της οικογένειας Rothschild, το οποίο το μεταβίβασε στον Γερμανό μεγιστάνα GerhardSenft. Συν-καπετάνιος στο ταξίδι ήταν ο PierreCasiraghi, εγγονός του πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της ηθοποιού GraceKelly.
Στο βιβλίο του 2015 “Tavistock Institute: Social Engineering the Masses,” (“Το Ινστιτούτο Tavistock: Κοινωνική Μηχανική των Μαζών”), ο γνωστός ερευνητής και συγγραφέας DanielEstulin παραθέτει μερικούς από τους στόχους της μεγάλης ατζέντας της εγκληματικής νεοταξικής ελίτ:
– Νεανική εξέγερση ενάντια σε φανταστικά κοινωνικά λάθη.
– Χάσμα των γενεών, που υποδηλώνει ένα μεταβαλλόμενο πρότυπο.
– Πείραμα με “νέες” οικογενειακές δομές, όπου η ομοφυλοφιλία, ο λεσβιασμός και ο τρανσξουαλισμός θα αποτελούν «κανονικότητες».
– Εμφάνιση ψεύτικων κινημάτων διάσωσης του πλανήτη / οικολογίας και απελευθέρωσης των γυναικών.
To Ινστιτούτο Tavistock, έχει έδρα το Λονδίνο και το Πανεπιστήμιο Σάσεξ και είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πλύσης εγκεφάλου που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.
Ο JimKeith, στο βιβλίο του “MassControl: EngineeringHumanConsciousness”, έγραψε: «Διάφορες πεποιθήσεις μπορούν να εμφυτευτούν σε πολλούς ανθρώπους, αφού πρώτα έχει διαταραχθεί επαρκώς η λειτουργία του εγκεφάλου από τυχαίο ή σκόπιμα προκληθέντα φόβο, θυμό ή ενθουσιασμό. Από τα αποτελέσματα που προκαλούνται από τέτοιες διαταραχές, η πιο συνηθισμένη είναι η προσωρινά μειωμένη κρίση και η αυξημένη ευκολία επηρεασμού.
Οι μαζικές διακηρύξεις μερικές φορές ταξινομούνται υπό τον τίτλο «ένστικτο αγέλης» και εμφανίζονται πιο θεαματικά σε περιόδους πολέμων, κατά τη διάρκεια σοβαρών επιδημιών και σε παρόμοιες περιόδους κοινού κινδύνου, που αυξάνουν το άγχος και την ευκολία επηρεασμού και υποβολής τόσο σε ατομικό όσο και σε μαζικό επίπεδο».
Στην πραγματικότητα, το showτης Greta στα Ηνωμένα Έθνη ήταν μια επανάληψη ενός παρόμοιου γεγονότος πριν από 27 χρόνια. Το 1992, η 12χρονη SevernCullis-Suzuki, κόρη του διάσημου Καναδού περιβαλλοντολόγου και τηλεοπτικής περσόνας DavidSuzuki, απευθύνθηκε στην ολομέλεια της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έκανε «τον κόσμο να σιγήσει για πέντε. Λεπτά», λέγοντας «είμαστε μια ομάδα παιδιών ηλικίας 12 ετών που προσπαθεί να κάνει μια διαφορά».
Αν και πολλοί από εμάς αγαπάμε και σεβόμαστε τη φύση και το περιβάλλον, είμαστε ευάλωτοι σε μακροχρόνιες εκστρατείες psy-ops.
Αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στη δεκαετία του 1990, Αλ Γκορ και Enron «έβλεπαν ένα μέλλον», όπου οι τράπεζες όπως η GoldmanSachs θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την «εμπορία πιστώσεων άνθρακα για την κλιματική αλλαγή»:
Ως ένα ακόμη σημάδι της σκοτεινής σκιάς σε αυτή την υπόθεση, ο JustinMurphyέγραψε στο tweeter ότι “εάν η 16χρονη GretaThunbergείναι ικανή να καθοδηγεί την παγκόσμια πολιτική, τότε γιατί θα πρέπει να αντιδρούμε στον JeffreyEpstein που πληρώνει 16χρονες για σεξ”.
Υπήρξε μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά για μια έφηβη στην Αγγλία που αυτοκτόνησε εξαιτίας της υστερίας της «καταστροφικής κλιματικής αλλαγής». Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι αλήθεια, έχουμε μια κατάσταση μαζικής χειραγώγησης και ανησυχίας των νέων που εντυπωσιάζονται εύκολα και μιμούνται εύκολα, και δεν μπορούν να δουν τη μακρά ιστορία απάτης και ψεύδους που αρκετά συχνά πλασάρουν στον κόσμο «αξιωματούχοι» και «εμπειρογνώμονες».
Στο περίφημο γράμμα που έστειλε στις 21 Οκτωβρίου 1949, ο Άλντους Χάξλεϋ, συγγραφέας του «Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος» στον Τζορτζ Όργουελ, λίγους μήνες αφού το «1984» είχε κυκλοφορήσει, γράφει:
«Μέχρι την επόμενη γενιά πιστεύω πως οι εξουσιαστές του κόσμου θα ανακαλύψουν πως ο βρεφικός προγραμματισμός και ο ναρκο-υπνωτισμός είναι περισσότερο αποτελεσματικά, ως εργαλεία διακυβέρνησης, από τα κλομπ και τις φυλακές, και πως η δίψα για εξουσία μπορεί εξίσου να ικανοποιηθεί με την παρότρυνση των ανθρώπων να αγαπάνε τη δουλεία τους όσο με το να τους χτυπάνε και να τους κλωτσάνε ώστε να συμμορφωθούν».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!