Η Always αφαιρεί το γυναικείο σύμβολο από τις σερβιέτες της ύστερα από παράπονα ακτιβιστών

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία παραγωγής των προϊόντων περιποίησης για γυναίκες «Always» βρίσκεται στο επίκεντρο μιας νέας αψιμαχίας φεμινιστριών και τρανσέξουαλ, αφότου ενέδωσε στην οργή των δεύτερων και αφαίρεσε το σύμβολο της Αφροδίτης από τη συσκευασία της

Η εταιρεία θα εγκαταλείψει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο της θηλυκότητας από τον Δεκέμβριο, μετά από μια καταιγίδα από tweets χρηστών που επιμένουν ότι οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που έχουν εμμηνόρροια.

Η απόφαση μπορεί να έχει καθησυχάσει μια χούφτα ακτιβιστών του πληκτρολογίου, αλλά φαίνεται ότι έχει εξαγριώσει το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής βάσης της εταιρείας – δηλαδή τις γυναίκες.

Η φεμινιστική εκστρατεία Julie Bindel σημείωσε στην Mail την Κυριακή ότι η κίνηση είναι παρόμοια με την «άρνηση της ύπαρξης» των γυναικών.

Προβολή εικόνας στο Twitter
​«Κινούμαστε τώρα προς την πλήρη εξάλειψη της γυναικείας βιολογίας. Το σύμβολο των γυναικών έχει χρησιμοποιηθεί από φεμινίστριες εδώ και δεκαετίες. Αυτό το περιστατικό υποδηλώνει καθαρή δειλία από αυτές τις μεγάλες εταιρείες», πρόσθεσε σύμφωνα με το RT.

Ο νεοσουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!