Η αστυνομία την έσωσε από τον γάμο !

Την 17χρονη κοπέλα που θέλαν να την παντρέψουν με το ζόρι την έσωσε η καταγγελία της φίλης της

Την τελευταία στιγμή σώθηκε στην περιοχή Σουλτάνγκαζι της Κωνσταντινούπολης η 17χρονη που θέλαν να την παντρέψουν με το ζόρι. Στην αίθουσα του γάμου έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι πήραν την ανήλικη νύφη και το γαμπρό από το αυτοκίνητο και τους μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί η 17χρονη Α.Ο. στην κατάθεσή της είπε πως δεν θέλει να παντρευτεί, αλλά θέλει να σπουδάσει.

Στο περιστατικό που συνέβη σε μία αίθουσα γάμου στο Σουλτάνγκαζι, έγινε προσπάθεια να παντρέψουν με το ζόρι την 17 ετών Α. Ο.
Η κοπέλα που δεν ήθελε να παντρευτεί ενημέρωσε μία φίλη της, ζητώντας από εκείνην να την σώσει. Τότε η φίλη της ενημέρωσε την αστυνομία.
Μετά από την καταγγελία αστυνομικοί της διεύθυνσης Σουλτάνγκαζι έφτασαν στην αίθουσα του γάμου και περίμεναν.
Μόλις κατέβηκαν ο γαμπρός και η νύφη από το αυτοκίνητο επενέβησαν. Η ανήλικη νύφη και ο γαμπρός Ι.Ν. μεταφέρθηκαν στο Α.Τ.

Στην κατάθεση που έδωσε στο αστυνομικό τμήμα ή 17 ετών Α.Ο. είπε : “Πριν από 2 χρόνια έγινε θρησκευτικός γάμος και εγώ τότε έφυγα και εγκαταστάθηκα σε εστία. Είπα στην οικογένειά μου ότι δεν θέλω να παντρευτώ. Εκείνοι με κάλεσαν στο σπίτι λέγοντάς μου πως δεν θα γίνει γάμος και ότι δεν θα με παντρέψουν. Εγώ τους πίστεψα αλλά αυτοί ξαφνικά οργάνωσαν γάμο. Δεν με ακούμπησε κανείς. Απλά δεν θέλω να παντρευτώ θέλω να σπουδάσω”.
Έγινε γνωστό πως η κοπέλα που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τον γάμο εγκαταστάθηκε εκ νέου στην εστία.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!