Η πατριωτική μαθητική απάντηση στους ανθέλληνες καθηγητές

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το περιβόητο βίντεο σε λύκειο της Κέρκυρας, όπου καθηγητής Χημείας(!) βρίζει με χυδαίο τρόπο τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη.

Το θέμα σήκωσε πανελληνίως ισχυρές αντιδράσεις, όμως τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι φαίνονται, διότι αποδεικνύεται ότι η ελληνική κοινωνία τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την αισχρή πραγματικότητα των σχολείων.

Για μας τους ΕΟΝίτες μαθητές και φοιτητές που γνωρίζουμε από μέσα αυτήν την πραγματικότητα το συγκεκριμένο γεγονός όχι απλά δεν μας ρίχνει από τα σύννεφα, αλλά αποτελεί την σπουδαστική μας καθημερινότητα. Τα περισσότερα σχολεία πλέον εμπεριέχουν τουλάχιστον ένα καθηγητή τέτοιου ανθελληνικού είδους. Αναρχοκομμουνιστές καθηγητές κάνουν καθημερινά ανθελληνική και αντιχριστιανική προπαγάνδα προσβάλλοντας τους Εθνικούς Ήρωες, τους Αγίους της Πίστεως μας, ακόμη και το ιερό σύμβολο της σημαίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις εκλογές των εκπαιδευτικών οι παρατάξεις που προέρχονται από την άκρα αριστερά (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΑΚΚΕ, ΚΚΕ, ΜΑΡΞΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, κτλ) παίρνουν τεράστια ποσοστά. Εδώ και δεκαετίες η εκπαίδευση των Ελληνόπουλων έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά σε μαρξιστές και εθνομηδενιστές καθηγητές.

Βέβαια, σε όλη αυτήν την κατάντια φαίνεται μια τεράστια Ελπίδα! Είναι η τωρινή νεολαία.

Όλη αυτή η προπαγάνδα του συστήματος έφερε εν τέλει τα αντίθετα αποτελέσματα, με την ελληνική νεολαία να αντιστέκεται σθεναρά στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.Το είδαμε και την χρονιά που πέρασε με τις χιλιάδες καταλήψεις, πορείες και δυναμικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία από δεκάδες χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρη την χώρα.

Στο ανάλογο βίντεο, άλλωστε, οι μαθητές ειρωνεύονται, απαξιώνουν και κάποιοι αντιδρούν δυναμικά στην σάπια προπαγάνδα του ανθέλληνα καθηγητή. Αυτή η νέα γενιά είναι η ελπίδα του Έθνους!

Ως ΕΟΝ καλούμε όλους αυτούς τους αγωνιστές μαθητές μαζί μας ώστε να βάλουμε φρένο στα σχέδια της ΝΤΠ. Τέτοιοι <<καθηγητάδες>> θα παίρνουν πλέον τις απαντήσεις που τους αρμόζουν μέσα στα σχολεία.

Ο Αγώνας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος συνεχίζεται πιο συλλογικά και πιο δυναμικά!

Πηγή: ellinikiorthodoxineolaia.blogspot.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!