Η Τίμια ζώνη της Παναγίας με θεράπευσε.

Ο προσκυνητής της Ιεράς Μονής μας [Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου], Ίκαρος Πετρίδης, περιγράφει σε επιστολή του, με ημερομηνία 19 Ιουλίου 2006, στην οποία επισυνάπτει και την ακτινολογική εξέταση (υπερηχογράφημα νεφρών) την θεραπεία του από την Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου.

Ξεκινώντας από την Κύπρο για να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, μαζί με φίλους του, έφθασε στην Θεσσαλονίκη, όπου διέμεινε σε ξενοδοχείο. Εκεί μετά από αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και μετά από εξετάσεις διαγνώσθηκε οξύς κολικός νεφρού.

Οι ακτινογραφίες έδειξαν ύπαρξη πετρών και στους δύο νεφρούς. Μετά από δισταγμό, αν έπρεπε να πραγματοποιήσει το προσκύνημα του, έφθασε την Μονή Βατοπαιδίου. Μετά την ευλογία του Ηγουμένου ο ιερέας τοποθέτησε την Τίμια Ζώνη και διάβασε την κατάλληλη ευχή μέσα στο ιερό Βήμα.

Πήρε και κορδέλα της Τίμιας Ζώνης και την έδεσε στην μέση του. Η κατάστασή του έγινε υποφερτή. Στις Καρυές ο ιατρός επιβεβαίωσε την διάγνωση και τον συμβούλεψε να σταυρώσει τα νεφρά του με λίγο λαδάκι της Παναγίας. Αυτό και έκανε.

Όταν γύρισε στην Κύπρο, έδειξε τις αναλύσεις των ιατρών της Ελλάδος και έκανε μετά από την συμβουλή του ιατρού κατάλληλες ακτινολογικές εξετάσεις.

«Είχα ενδόμυχα», γράφει ο ίδιος, «μια ελπίδα ότι η Υπεράχραντη Μάνα μας Υπεραγία Θεοτόκος θα με έκανε καλά, αλλά όταν το σκέφτηκα είπα ότι καλό θα ήταν να συνέβαινε, αλλά αυτό δεν ήταν για μένα.

Στις 12:00 όταν τελείωσαν οι εξετάσεις του ακτινολόγου, μου είπε ότι κάποιο λάθος θα πρέπει να έγινε, διότι εγώ ήμουν πεντακάθαρος από πέτρες. Ούτε στα νεφρά, ούτε στην ουροδόχο κύστη.

Μάλιστα στην γραπτή ανάλυση που μου έδωσε αναφέρεται ότι όλα είναι φυσιολογικά χωρίς οποιοδήποτε ίχνος ξένης ουσίας στα υπό εξέταση όργανά μου».

Από Το Βιβλίο «Θαύματα Της Αγίας Ζώνης» Των Εκδόσεων Της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!