Ηλιθιότερη του προέδρου… Η “προσωπική ιερέας” του Τραμπ & ο Θεός

Σάλο προκάλεσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τα σχόλια της προσωπικής ιερέως του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.  Δεν είναι ασυνήθιστο οι πολιτικοί να συνεργάζονται με κληρικούς προκειμένου να ενισχύουν την αποδοχή τους από τους ψηφοφόρους. Στο παρελθόν, ο Ντουάιτ Άιζενχάουρερ και ο Ρίτσαρντ Νίξον στράφηκαν στον Μπίλι Γκράχαμ, ενώ πιο πρόσφατα, ο πρόεδρος Ομπάμα στράφηκε στον Ρικ Γουόρεν.

Τώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ, από την άλλη πλευρά, επέλεξε την ευαγγελική Πόλα Ουάιτ. ​Η προσωπική πάστορας του Αμερικανού προέδρου εξόργισε τους netizens μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο η ίδια, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Αν λες όχι στον πρόεδρο Τραμπ, λες όχι στον Θεό».

Η κα Ουάιτ, η οποία προσχώρησε πρόσφατα στην κυβέρνηση Τραμπ και θα διεξαγάγει διάλογο με την βάση των ψηφοφόρων του προέδρου, δήλωσε επίσης: «όταν περπατάω στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, μαζί μου περπατά και ο Θεός». ​Οι περισσότεροι netizens δεν άντεξαν τα σχόλια της Ουάιτ, λέγοντας ότι δεν αντιπροσωπεύει ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό και είναι στην πραγματικότητα ένας ψευδοπροφήτης.

Brendan May on Twitter

I don’t think even Joan Rivers could have made this any funnier. Oh God, it’s real. #PaulaWhite #trump https://t.co/E19oWQ383U


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!