ΗΠΑ: Το YouTube «κατέβασε» το βίντεο του Tucker Carlson που αναφερόταν στην σύνδεση της κομμουνίστριας καταδικασμένης τρομοκράτισσας Susan Rosenberg με το BLM

Η ιστοσελίδα GatewayPundit είχε αναφερθεί στη σχέση μεταξύ μιας τρομοκράτισσας που είχε λάβει χάρη από τον Μπιλ Κλίντον την τελευταία του μέρα ως πρόεδρος των ΗΠΑ και του «BlackLivesMatter». Στη συνέχεια, ο δημοφιλής παρουσιαστής TuckerCarlsonανέφερε την είδηση, αλλά για «άγνωστο» λόγο το βίντεο με τα σχόλια που έκανε ο Tucker καταργήθηκε από το YouTube.
Η SusanRosenberg (Σούζαν Ρόζενμπεργκ), μια καταδικασμένη τρομοκράτισσα, είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της «ThousandCurrents», της ομάδας που παρέχει χρηματοδότηση για το BlackLivesMatter.
Στη δεκαετία του 1970 και του 1980, η Ρόζενμπεργκ συμμετείχε στην “Κομμουνιστική Οργάνωση της 19ης Μαΐου” (May 19thCommunistOrganizationή M19CO), μια τρομοκρατική ομάδα που ήταν πίσω από πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις. Η ομάδα παρείχε επίσης υποστήριξη στον “Μαύρο Απελευθερωτικό Στρατό” (BlackLiberationArmyή BLA), μια τρομοκρατική οργάνωση μαύρων.
Κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στις βομβιστικές επιθέσεις το 1983 στο κτίριο του Καπιτωλίου, στο Εθνικό Κολλέγιο Πολέμου των ΗΠΑ και στην Φιλανθρωπική Ένωση Αστυνομικών της Νέας Υόρκης, παρόλο που αυτές οι κατηγορίες κατέπεσαν αργότερα σε μια δικαστική συμφωνία με άλλα μέλη της ομάδας. Κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία του Brink του 1981 που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός φρουρού και δύο αστυνομικών και υποβλήθηκε σε έρευνα σε σχέση με τη απόδραση της AssataShakur, δολοφόνου και ηγετικού στελέχους του BLA.
Η Ρόζενμπεργκ καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 58 χρόνων το 1984 για κατοχή εκρηκτικών, αλλά αφέθηκε ελεύθερη στις 20 Ιανουαρίου 2001, όταν της έδωσε χάρη ο τότε απερχόμενος Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον. Τώρα, 19 χρόνια αργότερα, είναι Αντιπρόεδρος της ThousandCurrents. Η ομάδα της Rosenberg “παρέχει το νομικό και διοικητικό πλαίσιο” που επιτρέπει στο BlackLivesMatter να «εκπληρώσει την αποστολή του”, σύμφωνα με τον ιστότοπό τους.
ΚΟ: Η Ρόζενμπεργκ γεννήθηκε το 1955 σε μια εβραϊκή οικογένεια μεσαίας τάξης στο Μανχάταν. Ο πατέρας της ήταν οδοντίατρος και η μητέρα της θεατρική παραγωγός. Παρακολούθησε το «προοδευτικό» Walden School και αργότερα πήγε στο Κολλέγιο Barnard. Εργάστηκε ως βελονίστρια σε κέντρα υγείας στο Χάρλεμ.
Η Ρόζενμπεργκ συνελήφθη το 1984 με μια μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και πυροβόλων όπλων. Η Ρόζενμπεργκ ήταν ενεργό μέλος της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης “M19CO”, η οποία υποστήριζε ανοιχτά την ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ μέσω ένοπλων αγώνων και της χρήσης βίας. Μετά την αποφυλάκισή της, η Ρόζενμπεργκ έγινε διευθύντρια επικοινωνιών στην “American Jewish World Service”, μια οργάνωση αμερικανοεβραίων «για την ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα» με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Ο BernardKerik, ο πρώην Επιθεωρητής του NYPD (αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης), είπε στον TuckerCarlson για το εγκληματικό παρελθόν του Rosenberg στην εκπομπή του στο FoxNews την Τετάρτη το απόγευμα.
Η Ρόζενμπεργκ «ήταν μια ριζοσπαστική επαναστάτρια και τώρα είναι έξω. Για ποιον εργάζεται; Για το BlackLivesMatter», είπε ο Kerik. «Εδώ κάτι μας διαφεύγει. Νομίζω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να βλέπει το BlackLivesMatter ως τρομοκρατική οργάνωση».
«Το BlackLivesMatter είναι μια επαναστατική μαρξιστική ομάδα», συνέχισε. «Θέλει να ανατρέψει αυτήν την κυβέρνηση και αυτή τη χώρα». Αυτό το γνωρίζουμε από τους ηγέτες τους, οι οποίοι έχουν παραδεχτεί ότι είναι μαρξιστές, και σήμερα οι άνθρωποι πίσω από τα παρασκήνια, συμπεριλαμβανομένης της Ρόζενμπεργκ. Ακόμα κι αν το BlackLivesMatter, παρουσιαζόταν φαινομενικά άψογο, το να είναι υπό τον έλεγχο μιας κυριολεκτικά καταδικασμένης τρομοκράτισσας, θα έπρεπε να ανησυχήσει τους πάντες.
ΚΟ: Κοινότυπο σχόλιο: Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν δραστηριοποιείτο στην Αμερική μια οργάνωση Λευκών στην οποία καταλυτικό ρόλο θα είχε ένας καταδικασμένος ακροδεξιός τρομοκράτης που υποστήριζε την ένοπλη βία και την ανατροπή της κυβέρνησης (και ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του θα προσλαμβανόταν σε οργάνωση «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»).


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!