Ιταλός βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του – Βίντεο

Μια ιδιαίτερη στιγμή σημειώθηκε, την Πέμπτη (28/11), στην ιταλική Βουλή, όταν ο βουλευτής Φλάβιο Ντι Μούρο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Ελίζα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Ιταλός βουλευτής, Φλάβιο Ντι Μούρο, διέκοψε την ομιλία του κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Ελίζα, που τον παρακολουθούσε από το θεωρείο.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Λίγκας, του κόμματος του Ματέο Σαλβίνι, έπρεπε να παρέμβει σε νομοσχέδιο για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, την Πέμπτη (28/11), και τη στιγμή που έλεγε ότι κάθε πολιτικός κρύβει και ανθρώπινη πλευρά, σταμάτησε και φανέρωσε ένα κουτάκι με ένα δαχτυλίδι στο έδρανό του.

Στη συνέχεια, στράφηκε στην αγαπημένη του, Ελίζα, και της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη απάντησε θετικά και οι υπόλοιποι παριστάμενοι χειροκρότησαν θετικά.

Ακατάλληλη κίνηση;

Ο Ρομπέρτο Φίκο, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, δεν εκτίμησε ότι ο βουλευτής Φλάβιο Ντι Μούρο χρησιμοποιεί τον χρόνο του για να τον αφιερώσει σε μια στιγμή της ιδιωτικής του ζωής.

Ο ίδιος δήλωσε, σύμφωνα με το κανάλι fanpage.it

«Καταλαβαίνω τα πάντα, αλλά η χρήση μιας παρέμβασης από αυτή την άποψη δεν φαίνεται απολύτως κατάλληλη για εμένα».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!