Κατάλαβε ότι έχει καρκίνο από τη θερμική κάμερα ενός μουσείου

Μία 41χρονη γυναίκα έσπευσε να ευχαριστήσει το μουσείο καθώς, όπως λέει, χωρίς τη φωτογραφία αυτή δεν θα ήξερε ποτέ ότι είχε προσβληθεί από την αρρώστια

Μία μητέρα ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε πως είχε καρκίνο του μαστού μετά τη λήψη της φωτογραφίας της από τη θερμική απεικόνιση μιας κάμερας που ήταν εγκατεστημένη σε τουριστικό αξιοθέατο.

Η 41χρονη Μπαλ Γκιλ επισκέφτηκε τον περασμένο Μάιο τα μουσεία Camera Obscura και World of Illusions στο Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού με τα παιδιά της.

Ένα από τα αξιοθέατά τους είναι η θερμική κάμερα, που εγκαταστάθηκε το 2009 και η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν έναν «θερμικό χάρτη» του σώματός τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική Metro, η κυρία Γκιλ ανησύχησε όταν είδε μια κηλίδα πάνω από το αριστερό της στήθος, μια κηλίδα που δεν εμφανιζόταν στη φωτογραφία κάποιου άλλου.

Έτσι, αποφάσισε να κλείσει ραντεβού με έναν γιατρό, ο οποίος όντως διέγνωσε πως είχε καρκίνο του μαστού, ευτυχώς όμως ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο και η Γκιλ ξεκίνησε αμέσως θεραπείες.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!