ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
250 γρ κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ κιμά χοιρινό
3 κρεμμύδια στον τρίφτη
½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
2 μικρές ντομάτες ψιλοκομμένες
10 γρ αλάτι (2 κ.γ.)
3 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
3 γρ κίμινο (1 κ.γ.)
μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένη
μισή καυτερή πιπεριά
1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
Πηγή: orthodoxia