ΦοβερόΦοβερό Τέλειο!Τέλειο! ΛυπάμαιΛυπάμαι

Κορονοϊός στην Τουρκία: Γιατρός μιλά για χιλιάδες κρούσματα και καλείται σε απολογία – Βίντεο

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο μιας γιατρού στην Τουρκία που μιλώντας σε εργαζόμενους νοσοκομείου έκανε λόγο για χιλιάδες νεκρούς στη χώρα της.

Σε απολογία για όσα είπε κλήθηκε μια Τουρκάλα γιατρός από το Πανεπιστήμιο της Αγκυρας σχετικά με την εξάπλωση του νέου κορονοίού.

Η γιατρός μιλώντας σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο Σινά, βιντεοσκοπήθηκε να λέει κατά τη διάρκεια ενημέρωσης πως τα κρούσματα στην Τουρκία είναι χιλιάδες.

Nuri Akman on Twitter

Görüntü nerede ve ne zaman çekildi bilmiyorum ama bir yetkili koronavirüse ilişkin sağlık emekçilerine bilgi veriyor: Vaka sayısı öyle açıklandığı gibi yüz kişi değil. Binlerce vaka var. Halktan neyi gizliyorsunuz? https://t.co/w3MT6PthnX

Επίσης, σημειώνει πως οι μάσκες και το ιατρικό υλικό δεν φτάνουν και πως δεν «πρέπει να γίνουμε Ιταλία».

Στη συνέχεια, η γυναίκα κλήθηκε από το Πανεπιστήμιο να απολογηθεί για τα όσα είπε και σύμφωνα με το euronews.tr, της έγινε και σύσταση.

Μάλιστα, το Πανεπιστήμιο προχώρησε και σε ανάρτηση με την απολογία της γιατρού η οποία, μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως ήταν «άυπνη και κουρασμένη» όταν μιλούσε και πως δεν ήθελε να δημιουργήσει πανικό.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!