Κορωνοϊός ΤΕΛΟΣ! Και ο Κώστας Μπακογιάννης το γιορτάζει στην Άννα Βίσση!

Τη στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωνε ότι η Αττική βρίσκεται στα πρόθυρα νέου lockdown, άλλα άκουσε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος προφανώς παρουσιάζει “σύνδρομο κακοπαντρεμένου”

Το “σύνδρομο κακοπαντρεμένου” είναι μια ψυχική νόσος η οποία προκαλεί επιλεκτική κώφωση, όταν ο σύζυγος δεν αντέχει να ακούει την φωνή της συζύγου του, και κατεβάζει ακουστικά ρολά, και ακούει μόνο όσα θέλει, κατανοεί μόνο όσα τον συμφέρουν.

Έτσι άλλα λένε οι Πέτσας και Χαρδαλιάς, κι άλλα καταλαβαίνει ο Κωστάκης ο Μπακογιάννης που δεν ακούει ΚΑΝ το δελτίο ειδήσεων της συζύγου του, Σίας Κοσιώνη! Αυξάνονται τα κρούσματα λένε αυτοί, τέλειωσε η πανδημία άκουσε ο Κωστάκης!

Το αποτέλεσμα του συνδρόμου του δημάρχου Αθηνών είναι, την Δευτέρα, να παραβρεθεί στη συναυλία της Άννας Βίσση με την παρέα του, άνευ μεν συζύγου, αλλά και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης, παρά το γεγονός ότι η Σία λέει κάθε μέρα για την Αττική και τα κρούσματα που αυξάνονται καθημερινά.

Φυσικά και δεν υπήρξε κανένας αρνητικός σχολιασμός από τα ΜΜΕ που ξέρουν από σαβουάρ βιβρ –όταν τρώμε δεν μιλάμε- και παρουσίασαν την είδηση σε στυλ “πήγε το παιδί να ξεσκάσει λίγο”!

ΦΤΟΥ (χωρίς μάσκα) να μην σας βασκάνουμε και … άντε να *γανωθείτε.

*Το γάνωμα προσφέρει προστασία στα αντικείμενα.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!