Κυνηγοί της Κιουτάχειας: ¨Την Ελλάδα την έχουμε για πασατέμπο

Απάντηση από τους κυνηγούς στην δήλωση της Ελλάδας “Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία”

Μέλη του κυνηγετικού συλλόγου του Ταουσανλι της Κιουτάχειας, μετά από την απειλή της Ελλάδας “Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία”, δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε αποστολή που θα τους δώσει το κράτος.

Ο Αμπντουλάχ Σαχίν-πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε;: “Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας υπερβαίνοντας τη θέση του δήλωσε πως ‘Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο”. Εγώ προσωπικά και εξ ονόματος των κυνηγών τον προειδοποιώ. Μη τυχόν κάνεις τέτοιο λάθος. Εμείς οι κυνηγοί της Τουρκίας, τη στιγμή που θα έρθει η εντολή, την Ελλάδα την έχουμε για πασατέμπο. Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας να μάθει τη θέση του. Η Τουρκία δεν είναι πια, η παλιά άρρωστη η Τουρκία που ήξερε. Εμείς ως κυνηγοί αρκούμε για εκείνους”

Ο Μεχμέτ Σαχμαράν- οδοντίατρος και κυνηγός δήλωσε : “Η Ελλάδα απείλησε λέγοντας πως “Είμαστε έτοιμοι για ένοπλο πόλεμο με την Τουρκία”. Εμείς από εδώ ανακοινώνουμε πώς ως Τούρκοι κυνηγοί, αρκούμε για εκείνους , δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ο στρατός μας.  Στο σύνολο της Τουρκίας υπάρχουν ενάμισι εκατομμύριο εγγεγραμμένοι κυνηγοί, ενώ συνολικά υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια ένοπλα τέκνα μας. Επίσης κάθε τέκνο Τούρκου είναι και στρατιώτης. Εμείς είμαστε 83 εκατομμύρια. Για αυτό το λόγο μην τυχόν κάνεις λάθος λογαριασμό. Πάντοτε υποστηρίζουμε τον στρατό μας.  Εμείς πως κυνήγι αν μας δοθεί η αποστολή θα εκπληρώσουν την αποστολή κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!