Λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι: Όλοι οι Γεροντάδες στο Άγιον Όρος λένε…

Όλοι οι Γεροντάδες στο Αγιο Όρος λένε:

Προσέχετε. Λειτουργούν Πνευματικοί Νόμοι. Ο,τι άδικο κάνεις η κακό, επιτρέπει ο Κύριος να πληρώσεις και να ξεχρεώσεις σ΄αυτή τη ζωή γιατί εάν δεν ξεχρεώσεις εδώ τότε βαδίζεις για την Κόλαση.

Ο Δαυϊδ που υπέπεσε στο αμάρτημα του φόνου και της μοιχείας (έβαλε τον στρατηγό του Ουρία στην πρώτη γραμμή του πολέμου, να σκοτωθεί για να πάρει τη γυναίκα του Βηρσαβεέ η οποία εγέννησε τον Σολομώντα).

Ο Δαυϊδ συγχωρέθηκε από τον Θεό αλλά παιδευόταν εφ΄όρου ζωής. Ο τριτότοκος γιος του Αβεσ(σ)αλώμ επαναστάτησε εναντίον του και ενώ ο Δαυϊδ διέταξε, εάν τον πιάσουν ζωντανό να μη τον σκοτώσουν, ο στρατηγός του Ιωνάθαν τον σκότωσε αφού πρώτα οι στρατιώτες έπιασαν ζωντανό τον Αβεσαλώμ που κρεμάσθηκε από τα μαλλιά του σε ένα δένδρο. Μιλάμε για πνευματικούς νόμους.

ο Δαυίδ παίρνει πληροφορία από τον Θεό στα γεράματα ότι ο Ιωνάθαν σκότωσε τον γιο του παρά την αντίθετη διαταγή του. Παρακαλεί τον γιο του Σολομώντα πριν φύγει από τη ζωή να εκτελέσει τον Ιωνάθαν. Πράγματι ο Ιωνάθαν που είχε πράκτορες σε όλη το παλάτι έμαθε τη παράκληση του Βασιλέως Δαυϊδ και κρύφτηκε μέσα στο Ναό που απαγορεύονταν να χυθεί αίμα μέσα σ΄αυτόν.

Ο Σολομών όμως εισήλθε στον Ναό και τον εκτέλεσε.

Στην Επάνασταση του 1821.Χωρίς δίκη ο Οδυσσέας χτίζει ζωντανό ένα προδότη.

Ο Γκούρας σκοτώνει τον Οδυσσέα στην Ακρόπολη για να πάρει την αρχιστρατηγία. Αμέσως μετά από λίγες μέρες, γράφει ο στρατηγός Μακρυγιάννης, του έρχεται ένα βόλι στο μέτωπο και τον άφησε άπνουν ( τον Γκούρα).

Είπαν στο Άγιο ΄Ορος Λειτουργούν Πνευματικοί Νόμοι πραγματικά για το καλό μας.

Ευλογειτε.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!