Λιόψωμο

Υλικά:
1 κιλό αλεύρι (μισό σκληρό, μισό μαλακό κατά προτίμηση)
2 ½ ποτήρια χυμό από φρέσκα πορτοκάλια
2 ½ ποτήρια νερό
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
Λίγο αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα διαλυμένη σε λίγο χυμό λεμονιού
1 πιάτο της σούπας γεμάτο ελιές μαύρες (όχι ξυδάτες) καθαρισμένες από κουκούτσια και τεμαχισμένες σε 4-5 κομματάκια

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα περίπου.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!