Λίβυος βουλευτής καλεί την Ελλάδα να προσέξει την παγίδα σε βάρος της!

Βουλευτής της Λιβύης Αλσαλχιν Αμπντουλναμπι Αλ Αμπαιντι: “Πολλές χώρες δείχνουν να ξεχνάνε πως όλα τα έθνη έχουν ένα κοινοβούλιο, μία κυβέρνηση και έναν στρατό. Το κοινοβούλιο της Λιβύης είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ.

Όπως είναι και ο εθνικός στρατός ως Εθνικός στρατός της Λιβύης. Το GNA έληξε στα δύο χρόνια μετά από την ίδρυση του στα τέλη του 2017. Το GNA ιδρύθηκε από 9 μέλη εκ των οποίων τα τέσσερα μόνο είναι ενεργά τώρα.

To GNA υποτίθεται πως θα ήταν ενωτικό και κατέληξε να είναι η κύρια αιτία της διάσπασης. Εμείς ως δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο δεν αναγνωρίζουμε αυτό το σώμα του GNA, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπηρετεί τους ανθρώπους της Λιβύης αλλά τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, τις ομάδες των τρομοκρατών και την Τουρκία. Το κοινοβούλιο της Λιβύης έχει ανακηρύξει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα ως τρομοκρατική οργάνωση όπως έχουν κάνει πολλά έθνη στον κόσμο όπως η Ρωσία, η Συρία, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και τα ΗAΕ.  Είναι ντροπή λοιπόν ο ΟΗΕ και η ΕΕ να μας πιέζουν να διαπραγματευτούμε μαζί τους. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι τόσο κακή η και χειρότερη από την ISIS και την Αλ Kάιντα

Ο Γκασαν Σαλαμε και η ομάδα του ως απεσταλμένοι του ΟΗΕ, έχει αποδειχθεί πως αποτελούν στοιχεία του κακού στη Λιβύη, καθώς ενώ βλέπουν και ξέρουν τα εγκλήματα του GΝA, όπως κλοπές και φόνους, εξακολουθούν να τα καλύπτουν.

Ο Γκασαν Σαλαμε και η αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβύη, έχουν ένα μόνο στόχο στις συνομιλίες της Γενεύης. Να παρατείνουν τη ζωή του DNA και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και να νομιμοποιήσουν το μνημόνιο Τουρκίας και GNA. Αυτό είναι μία παγίδα όχι μόνο για μας αλλά και για την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Θέλω να προειδοποιήσω τους φίλους μας όπως Ελλάδα, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Γαλλία και Ρωσία, πως ο Γκασαν Σαλαμε και η αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβύη συνωμοτούν εναντίον μας μαζί με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και την Τουρκία.
Μαζί με το LNA θα πολεμήσουμε ως το τέλος.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!