Η μεγάλη επαναφορά (GREAT RESET) και η Αποκάλυψη

Ο Π. Αθανάσιος Μυτιληναίος βεβαιώνει ότι οι τελευταίες σάλπιγγες δεν αφορούν κυρίως καταστροφές στο περιβάλλον και δι’ αυτών προσπάθεια συνέτισης των ανθρώπων, αλλά αφορούν τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση ενώνει: ψηφιακά, φυσικά και βιολογικά συστήματα. Εσείς γνωρίζετε ότι «έχουμε ανάγκη» ως «κοινωνία» από μια μεγάλη επαναφορά (GREAT RESET) ώστε να αναδιοργανωθούμε και να αποφασίσουν άλλοι με την δική μας πάντα συνεισφορά και επιλογή στο να «περιορίσουμε» την «ελευθερία σκέψης (για όσους θυμούνται ακόμα τι είναι)» μεταμορφώνοντας τον άνθρωπο σε «ελεύθερο»;

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση ενώνει: ψηφιακά, φυσικά και βιολογικά συστήματα
Κλάους Σβαμπ (Ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ):

Ένα από τα χαρακτηριστικά της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνουμε αλλά ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΜΑΣ! Και μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης χρησιμοποιούνται καλύτερα για να μας προσφέρουν καλύτερη ζωή. Συνοψίζοντας, χρειαζόμαστε μια Μεγάλη Επαναφορά (GREAT RESET)!

Γ. Γ. ΤΟΥ Ο.Η.Ε.:

Η Μεγάλη Επαναφορά (GREAT RESET) είναι μία ευπρόσδεκτη αναγνώριση ότι αυτή η ανθρώπινη τραγωδία (του κορωναϊού) πρέπει να είναι μία κλήση αφύπνισης! Όπως σωστά λέτε, είναι επιτακτική ανάγκη να ξανακτίσουμε, να επανασχεδιάσουμε και να εξισορροπήσουμε τον κόσμο μας

Η πρόεδρος του Δ.Ν.Τ.:

Η Ιστορία θα αναγνωρίσει αυτήν την κρίση ως τη μεγάλη ευκαιρία για επαναφορά (GREAT RESET)!

Πως το σκέπτονται: Επαναπροσδιορίζομε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!

Ένα από τα πράγματα που νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό για τις ελεύθερες και ανοιχτές κοινωνίες, είναι η ελευθερία σκέψης. Και μέχρι τώρα η συζήτηση που έχουμε κάνει είναι γύρω από την ελευθερία του λόγου. Μόλις μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις σκέψεις των ανθρώπων στα συναισθήματα των ανθρώπων.

Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο που να επιτρέπει στους ανθρώπους να σκέφτονται ελεύθερα να σκέφτονται διάφορες σκέψεις, να σκέφτονται δημιουργικά…

Δηλαδή τώρα έρχεται ο έλεγχος των σκέψεων, για τους ανθρώπους βέβαια που θα έχουν αποδεχθεί προηγουμένως τον έλεγχο αυτό με το προωθούμενο σφράγισμα της Αποκάλυψης, αλλά και τις πριν από αυτό εμφυτεύσιμες στο ανθρώπινο σώμα ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, όπως αυτή που λανσάρει ο Musk για να τοποθετηθεί στον εγκέφαλο…

Ο ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Γι’ αυτό οι τελευταίες σάλπιγγες δεν φροντίζουν να συνετίσουν ένα τέτοιο άνθρωπο, αλλά (για να παραδειγματισθούν οι υπόλοιποι), να τον εξοντώσουν! Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν πάρα πολλά ανθρώπινα θύματα από τις τρεις επόμενες σάλπιγγες, που ονομάζονται «Τρία ΟΥΑΙ».

Έτσι γίνεται ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος στην 6η σάλπιγγα και η Συντέλεια στην 7η, όταν ο Αντίχριστος πείσει τους περισσότερους να σφραγισθούν.

Ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος βεβαιώνει ότι οι τελευταίες σάλπιγγες δεν αφορούν κυρίως καταστροφές στο περιβάλλον και δι’ αυτών προσπάθεια συνέτισης των ανθρώπων, αλλά αφορούν τον ίδιο τον άνθρωπο. Διότι αυτός ζει αμετανόητα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για την καταστροφή του προσώπου του αλλά και του κοινωνικού συνόλου με τα σύγχρονα όπλα.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!