Μελβούρνη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αστυνομική βία σε νέα γυναίκα επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Τον γύρο των social media κάνει ερασιτεχνικό βίντεο με ένα απίστευτο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά νέας γυναίκας και ΛΕΥΚΗΣ, για να μην έχουμε δήθεν ρατσιστικά θέματα η οποία δεν φορούσε μάσκα στο δρόμο

Πλάνα από την αστυνομία της Βικτόριας που συνέλαβε μια γυναίκα επειδή δεν φορούσε μάσκα σε δρόμος της Μελβούρνης έγινε viral στα κοινωνικά μέσα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, η νεαρή γυναίκα φάνηκε να προσεγγίζεται από δύο αστυνομικούς στην Wellington Street στο Collingwood.

Συνελήφθη, όπως φαίνεται και στο βίντεο, διότι δεν φορούσε μάσκα, παραβιάζοντας τις εντολές των Αρχηγών Υγείας στο Στάδιο 4.

Η γυναίκα δείχνει να αντιστέκεται στον άντρα αξιωματικό που την αρπάζει και ωθείται σε έναν τοίχο.

«Με πνίγεις», φωνάζει και βρίζει επανειλημμένα στον αξιωματικό.

«Τι στο διάολο μου κάνεις; Τι έχω κάνει; Τι έχω κάνει;»

Ο φίλος της γυναίκας που μαγνητοσκόπησε τη σύλληψη λέει στους αξιωματικούς ότι έχει ιατρική εξαίρεση επειδή δεν φοράει μάσκα. Αφού ο αστυνομικός κρατά τη γυναίκα στο έδαφος για αρκετή ώρα κάνοντας πως δεν το ακούει, φτάνει ακόμα περισσότερη αστυνομία και όλοι μαζί της παιρνούν χειροπέδες.

Αρχικά το ειδησεογραφικό 7NEWS.com.au ανέφερε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία για κάποιο σχόλιο. Στη συνέχεια σε άλλη δημοσίευση γράφει ότι «Η αστυνομία αποφάσισε να συλλάβει τη γυναίκα αφού δεν μπόρεσε να παράσχει το όνομα και τη διεύθυνσή της», ανέφερε σε δήλωσή της η Victoria Police. Ωστόσο σε όλο το βίντεο η κοπέλα και ο φίλος της ρωτάει συνέχεια “γιατί με συλλαμβάνετε”; και δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση ούτε απαγγελία κατηγοριών.

Άλλος ιστότοπος αναφέρει ότι φταίει επειδή κλώτσησε γυναίκα αστυνομικό. Ωστόσο όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο, η “κλωτσιά” πέφτει αφού ο αστυνομικός την έχει πιάσει από τον λαιμό και την πνίγει, και η γυναίκα αστυνομικός της φωνάζει “άσε το γιλέκο του”.

Σύμφωνα με άλλον ειδησιογραφικό ιστότοπο, τελικά λέγεται ότι δεν συνελήφθη επειδή δεν φορούσε μάσκα, αλλά επειδή έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους αστυνομικούς. Τώρα μάλιστα. Όλη αυτή η αστυνομική βία εξηγείται. Και δικαιολογείται.

Τέτοια στιγμιότυπα με τέτοιες ακρότητες, όχι μόνο δεν πείθουν ότι η επιβολή μέτρων και μάσκας γίνεται τελικά για περιορισμό ελευθεριών για «μια νέα τάξη πραγμάτων», όπως είπε και ο Χαρδαλιάς, αλλά μάλλον επιβεβαιώνουν τη «θεωρία συνωμοσίας».

Φυσικά, καμία θεωρία δεν ισχύει, μέχρι να ξυπνήσουν μια μέρα και να συμβεί σε εκείνους που την αμφισβήτησαν.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!