Μητροπολίτης Μόρφου: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Έχει ελαφρά συμπτώματα

Σχόλιο Γ.Θ: Περαστικά σου Γεροντα. Οι προσευχές και η αγάπη όλου του κόσμου θα σε συνοδεύει

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα και στη συνέχεια έκανε τεστ, το οποίο βρήκε θετικό. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου, ο Μητροπολίτης Νεόφυτος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή «από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται» και θα παραμείνει σε αυτοαπομόνωση στο κελί του, χωρίς να δέχεται επισκέψεις ούτε τηλεφωνήματα.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σκοπεύει να παραστεί στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεστεί στο χωριό Πρόδρομος στις 28 Αυγούστου.

Παρά το γεγονός πως νοσεί από τον κορωνοϊό, όπως ενημερώνει η Μητρόπολη Μόρφου, ο κ. Νεόφυτος δεν έχει εμβολιαστεί ούτε πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τη νόσο.

«Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ανήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν άγει», αναφέρει από την πλευρά του ο μητροπολίτης Μόρφου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κυπριακό μέσο Alphanewslive, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι νοσεί με κορωνοϊό, αναφέροντας ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται ότι και νωρίτερα φέτος ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, απαντώντας οργισμένος σε πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει ότι τελικά έκανε και ο ίδιος το εμβόλιο.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!