Μπαλόνι από την Αυστρία έφτασε στην αυλή Ρώσου αγρότη ο οποίος έγινε Άγιος Βασίλης

Οι επιθυμίες ενός μικρού κοριτσιού από την Αυστρία έγιναν πραγματικότητα από έναν Ρώσο αγρότη που έγινε Άγιος Βασίλης.

Σε μια από τις πιο παραμυθένιες ιστορίες μετατράπηκε η κίνηση ενός μικρού κοριτσιού από την Αυστρία, να γράψει τις επιθυμίες της σε ένα γράμμα δεμένα σε ένα μπαλόνι και να το αφήσει, αφού τελικά το μπαλόνι έφτασε στη Ρωσία και εντοπίστηκε από έναν αγρότη ο οποίος ανέλαβε χρέη Άγιου Βασίλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή Σοφία, μια εννιάχρονη κάτοικος του Όμπερντορφ της Αυστρίας, έγραψε σε ένα μπαλόνι γεμάτο ήλιο τι ήθελε για τα Χριστούγεννα. Οι επιθυμίες της ήταν ένα φόρεμα πριγκίπισσας, μια σκηνή σε σχήμα κάστρου καθώς και «πολλή αγάπη για όλο τον κόσμο ώστε οι άνθρωποι να μην τσακώνονται».

Σύμφωνα με το κανάλι Mash Telegram, το μπαλόνι ταξίδεψε 2.500 χιλιόμετρα και έφτασε στο χωριό Κράσνυ Κούργαν στο Βόρειο Καύκασο, όπου έπεσε στην αυλή ενός απλού αγρότη, ονόματι Αμίν.

Αν και στην αρχή ο Αμίν δεν κατανοούσε τη γλώσσα που ήταν γραμμένο το μήνυμα στο μπαλόνι, όπως δήλωσε «κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για γράμματα μικρού παιδιού» και έτσι με τη βοήθεια φίλων κατάφερε όχι μόνο να μεταφράσει το μήνυμα αλλά και να αγοράσει μερικά από τα δώρα που ζητούσε η Σοφία.

Έτσι, όταν μερικές μέρες αργότερα τα δώρα έφτασαν στο σπίτι της μικρής Σοφίας και έγινε γνωστή η ιστορία, το μικρό κορίτσι δήλωσε στα τοπικά Μέσα πως θέλει να μάθει τη Ρώσικη γλώσσα και πως την επόμενη χρονιά θα αφήσει και πάλι ένα μπαλόνι με το μήνυμά της, για να δει που θα φτάσει.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!