«Μπροστά σ’ αυτό που ζούμε, η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά – Έρχεται η ώρα του παγκόσμιου κυβερνήτη» – Κ. Βαθιώτης στον Focus

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Σχόλιο από Secret Real Truth: Και ακόμα πολλοί τρέχουν σαν τα πρόβατα ότι θα τους σώσουν οι νόμοι και οι δικηγόροι για τα ψωρολεφτά τους που θα χάσουν.. Εδώ έρχεται κάτι μεγαλύτερο (το λένε οι γραφές..!) που φωνάζουμε για προετοιμασία τόσα χρόνια. Τελικά τι θα κάνεις; Παίζετε η ψυχή σου και όχι μόνο το πορτοφόλι σου. Κατάλαβες γιατί κάνουν έτσι για πολιτικά πόστα.. παίρνουν θέσεις μάχης. Και γι αυτο συστημικά ΜΜΕ δεν διαδίδουν την αλήθεια που βγάζουμε μέσα από τα θέματα μας, για να μην προετοιμαστεί καταλληλά ο κόσμος.

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-150721/

Secret Real Truth

Καταιγιστικός ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα μέτρα στη χώρα μας.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ρ/σ Focus 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, τοποθετήθηκε για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας. «Η δικτατορία που ζούμε επιτείνεται μέρα με τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ζήτησε να απαγορευθεί η είσοδος στη Βουλή για τους ανεμβολίαστους βουλευτές

«Δυστυχώς, δεν εκπλήσσομαι. Αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, ότι τα περισσότερα κόμματα της Βουλής αποτελούν στην ουσία ένα μονοκομματικό καθεστώς. Δεν γίνεται διάλογος, το εμβόλιο λατρεύεται ως θεότητα και γι’ αυτό μιλάμε για ένα θρησκευτικό πρόβλημα. Από τη στιγμή που το εμβόλιο αποτελεί θεότητα έχουμε πρόβλημα θρησκευτικό» σημείωσε ο κ. Βαθιώτης. «Βάσει ποιου νόμου θα γίνει αυτό που προτείνει (σ.σ. ο Λοβέρδος);» αναρωτήθηκε. Είναι «ντροπή», υπογράμμισε.

Για τα μέτρα

«Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε», ανέφερε ο κ. Βαθιώτης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε χαρακτηριστικά: «Μας κλείσανε στα κλουβιά σα να είμαστε ζώα, μας έβγαλαν έξω με φίμωτρα, και τώρα μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωα, τάχα για να πετύχουν την ανοσία της αγέλης».

Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Ο εξαναγκασμός για εμβολιασμό μέσω βαριών συνεπειών συνιστά εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου, σύμφωνα με τον κ. Βαθιώτη.

Για τις παρενέργειες

«Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες;» διερωτήθηκε. Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι «ο εισαγγελέας εφετών (Πάτρας), Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει φυτό από τις παρενέργειες του Astrazeneca». «Και δεν μιλάει κανένας», είπε.

Για τα 150 ευρώ στους εμβολιασμένους νέους

«Η υπόσχεση παροχής των 150 ευρώ είναι κραυγαλέα ανήθικη, εφόσον έχουμε πειραματικά εμβόλια», δήλωσε.

Για το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown

«Είτε τα κρούσματα είναι αληθινά, είτε είναι προσχηματικά, φοβάμαι ότι το lockdown είναι αποφασισμένο να γίνει και ίσως να υπάρχει σύνδεση με εκλογικό σχεδιασμό που ενδεχομένως να αφορά επιστολική ψήφο για να μπορέσει η δικτατορία να παραμείνει στην εξουσία», προέβλεψε ο κ. Βαθιώτης.

«Έρχεται η ώρα του παγκόσμιου κυβερνήτη»

«Είμαστε παγιδευμένοι από μία σατανική παγκόσμια αντίχριστη κυβέρνηση. Γνωρίσαμε τον παγκόσμιο νομοθέτη γιατί έχουμε καρμπόν νομοθεσίες σε όλα σχεδόν τα κράτη. Έρχεται η ώρα του παγκόσμιου κυβερνήτη.»


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!