Νέο βίντεο «φουντώνει» τις φήμες για την υγεία του Ερντογάν

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με εμφανή σημάδια κόπωσης, «φούντωσαν» ξανά τις φήμες για την υγεία του προέδρου της Τουρκίας.

Το βίντεο που μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu, δείχνει τον Ερντογάν σε ομιλία του να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, γεγονός που σχολιάστηκε από αρκετά τουρκικά ΜΜΕ.

Ωστόσο ο γνωστός αρθρογράφος της ιστοσελίδας «Haber Turk», Φατίχ Αλταϊλί, επέκρινε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, που δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να διαρρεύσει αυτή η εικόνα του Τούρκου Προέδρου σχολιάζοντας μάλιστα πως πρόκειται για «ζήτημα εθνικής ασφάλειας»:

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να φαίνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», σημείωσε ο Φατίχ Αλταϊλί.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!